Ruciol Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam.. szukam rozwiazania... programu... czegokolwiek ale zebym potrafil puscic film na 4 monitorach tak aby kazdy stanowil jego cwiartke.... w przyszlosci to bedzie na projektorach wiec nie beidze widac przerw... tylko czy w WMP sie tak da zrobic? czytalem ze film odpali sie tylko na jednym monitorze :/ Prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 nie wiem czy o to chodzi , ale można pulpit dać ,żeby obraz (przynajmiej pulpitu ) był dzielony na monitory , i tam się ustwiało , testowałem na 2 , jeden przy drugim i jeden nad drugim , podejżewam że wystarczy podzielić w ten sposób obraz i git... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruciol Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 nie wiem czy o to chodzi , ale można pulpit dać ,żeby obraz (przynajmiej pulpitu ) był dzielony na monitory , i tam się ustwiało , testowałem na 2 , jeden przy drugim i jeden nad drugim , podejżewam że wystarczy podzielić w ten sposób obraz i git... Problem rozwiazalem.... poradziła sobie karta Matrox-a i jej oprogramowanie... bo wczesniej mialem 2 karty GF 7600GT i tam byl problem z puszczeniem filmu w trybie fullscreen a na matroxie wszystko smiga... :) dzieki za zainteresowanie... PozdRawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...