fireblade3 Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Wiec zaczne od tego ze linuks ma jajeczko 2.4 bo to wazne (linux PLD) i jest on systemem operacyjnym na serverze sieci osiedlowej no i chcialbym se zrobic forwarding z xxx.xx.xx.xx(ip mojego serwera):777(port) na moje ip 192.168.1.8(ip wew):21(port ftp :) ) napiszcie mi co do literki jak to wpisac (instrukcja dla idioty jesli mozna (no moze juz bez $ :) )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Wiec zaczne od tego ze linuks ma jajeczko 2.4 bo to wazne (linux PLD) i jest on systemem operacyjnym na serverze sieci osiedlowej no i chcialbym se zrobic forwarding z xxx.xx.xx.xx(ip mojego serwera):777(port) na moje ip 192.168.1.8(ip wew):21(port ftp :) ) napiszcie mi co do literki jak to wpisac (instrukcja dla idioty jesli mozna (no moze juz bez $ :) )) http://zlobek.tcz.wroclaw.pl/artykul.php3?...?dzial=14&id=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...