wilk100 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Ja jestem ciekaw albo źle szukałem , kiedy ktoś wpadnie na pomysł obudowy betonowej to będzie wyzwanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix6814 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=152106 betonowa może nie jest ale pewnie jest bardzo ciężka :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Graint czy co to tam jest na pewno jest ciężki ale czy to jest ładne wg mnie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Pomysł zastosowania bamusa albo np rattanu moim zdaniem fajnie by sie komponował z tą budka- wywalił bym te metalowe siatki i blaszki bo to jakoś sie gryzie. No ale to nie mój mod wiec to ylko taka sugestia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Tej granitowej obudowie jeszcze znicza brakuje i pomnik gotowy :) Ale PLUS za poświecenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Z dopiskiem RIP Tu spoczywa AMD Phenom Niech się kręci w spokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...