donio Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Siema. Ile mieliście najdłużej odpalonego kompa bez restartowania. Ja jak narazie tylko tyle co poniżej ale narazie jeszcze chodzi także zobacze ile wyciągne. Winda 2000 Pro Dodane puzniej. No i musialem zrobic restarta bo nie dal rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 moge ci powiedziec jak dlugo szklanka z herbata stala na mojej obudowie okolo kilkunastu minut zanim spadla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 moge ci powiedziec jak dlugo szklanka z herbata stala na mojej obudowie okolo kilkunastu minut zanim spadla ?? i co się stało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 moge ci powiedziec jak dlugo szklanka z herbata stala na mojej obudowie okolo kilkunastu minut zanim spadla cudownie :lol: BTW: donio: widze jakies ladne nozki na tapecie :) a co do kompa bez reseta to moj rekord to bedzie z 2 dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ...BTW: donio: widze jakies ladne nozki na tapecie :) .... Hehe Masz tu linka do tej tapety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 thx ... przyzwoita tapetka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 jakies 2 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 18 dni - FSB195 i 1466@1950 - liczący seti non-stop - jak wyjechałem na święta i nowy rok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ja w sumie mialem ze 5-6 dni rekord, nigdy wiecej nie moglem wycisnac, bo zawsze przyjdzie jakis kumpel z dyskiem, albo trzeba troche sie pobawic w podkrecanie ;) albo jakies inne rzeczy... ale zwieszek nie mam (odkad mam XP, bo na 98 sie zdarzaly), kiedys musze pobic ten rekord, ale musialbym chyba wyjechac na ten czas, zeby czasem znow jakis kumpel z dyskiem nie wpadl... PS. Licznik Uptime'u w Windowsie "przekreca" sie po 49 dniach i troche... potem znowu idzie od zera :D Bill nie pomyslal o tym, ze komus moze Winda dluzej pochodzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 u mnie to max kilka dni 7dni to jak dopiero mi neta podlaczyli a tak to jeden restart na 24h czasami jak sie zawiesi to wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 moj kumpel wyniosl kiedys kompa do piwnicy , to bylo przed wyjazdem na wakacje , wlaczyl go i zaczal grac . nagle zawolala go mama pobiegl do gory ZAPOMNIAL O KOMPUTERZE , wyjechal na wakacje ... komp chodzil bez przerwy przez 2 miesiace na dodatek na klawiaturze znalazl zdechla mysz po powrocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 moj kumpel wyniosl kiedys kompa do piwnicy , to bylo przed wyjazdem na wakacje , wlaczyl go i zaczal grac . nagle zawolala go mama pobiegl do gory ZAPOMNIAL O KOMPUTERZE , wyjechal na wakacje ... komp chodzil bez przerwy przez 2 miesiace na dodatek na klawiaturze znalazl zdechla mysz po powrocie buahahahahahaha :lol: :lol: :lol: faktycznie komp jest tak maly ze mozna o nim zapomniec 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 u mnie jakies 5 dni @ win2k - umsialem sassac kilka plikoff z netu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 18 dni - FSB195 i 1466@1950 - liczący seti non-stop - jak wyjechałem na święta i nowy rok :)Ile srednio na takim procku liczy Ci jedna paczke Seti? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 A mój rekord to 96 h ZAwsze musi się cos zwalić nie mogę go pobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 moj najdluzej smigal 1,5 tygodnia (non-stop chodzilo sciaganie filmow w osle + rozgrywki mojego brata w Counter Strike'a no i oczywiscie normalne korzystanie z gaduly, IE i Outlooka) ... po 1,5 tygodnia kumpel sie wqrw., bo mialem w kompie jego kieszen, a on chcial ja odebrac wiec musialem go wylaczyc :( sprzet to oczywiscie AXP 1700+ na ECS K7S5AL i W2k SP2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 18 dni - FSB195 i 1466@1950 - liczący seti non-stop - jak wyjechałem na święta i nowy rok :)Ile srednio na takim procku liczy Ci jedna paczke Seti? Było coś ok. 2h 45min, na 2100 jest 2h 30min średnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Było coś ok. 2h 45min, na 2100 jest 2h 30min średnioJakieś króciutkie próbki musisz dostawać , mi komp liczy około 5h zdarzają sie próbki które liczy nawet po 7-10h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Było coś ok. 2h 45min, na 2100 jest 2h 30min średnio Jakieś króciutkie próbki musisz dostawać , mi komp liczy około 5h zdarzają sie próbki które liczy nawet po 7-10h. Najdłuższe te 4.11 liczyło max 3h 5 min - podałem czasy średnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Na ile chodzą ci pamięci ?? - moje chodziły na 390MHz CL2-2-2-6-2-1T - od ramu zależy dużo - jak dałem CL2.5 wydłużył czas sie o 15min nie mówiąc o niższym taktowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_OR Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Jakieś króciutkie próbki musisz dostawać , mi komp liczy około 5h zdarzają sie próbki które liczy nawet po 7-10h.nie no - chyba muszisz miec cos jeszcze odpalone bo u mnie na podobnym sprzecie 1.7@12.5x166 srednio wlasnie 2:30-2:40 jako usluga w XP (z osiolkiem w tle odpalonym) BTW macie odpalone seti graficzne czy tekstowe (lub jako usluga NT, XP)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 text jako usługa - dużo szybciej działa - nie wiem czym to jest spowodowane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_OR Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 no i nam sie zgadzaja czasy (u kumpli z podobnymi prcami tez) wiec moze Majdan ma w trybie graficznym SETI odpalone??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Juz biega 33 dni na obciazeniu 100% (SETI) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 niezły wynik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 w wakacje pobije :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 thx ... przyzwoita tapetka ;)bardzo przyzwoita :lol: moj komp chodzil bez restarta przez 8 dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 u mnie najdluzej chodzil non stop przez ponad 3 dni (jakies 76 godzin) Hyhy, dla wyjasnienia - wyszedl wtedy Neverwinter Nights :D Pewnie dzialoby dluzej, ale kompa mam w pokoju przy lozku i nie bardzo sie spi przy wlaczonym ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 moj komp tyle pradu zre ze jakbym go na tydzien zostawil wlaczonego to bym sie niewyplacil ;) :P ogolnie komp chodzi przez cala dobe (dzien www i gry noc p2p) poza przerwami na rozne_wazne_rzeczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Maniacy!!! :mrgreen: Mój rekord jest żałosny - 30 godzin :):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...