Skocz do zawartości
donio

Komp Bez restarta :)

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Ile mieliście najdłużej odpalonego kompa bez restartowania.

Ja jak narazie tylko tyle co poniżej ale narazie jeszcze chodzi także zobacze ile wyciągne.

Dołączona grafika

Winda 2000 Pro

Dodane puzniej. No i musialem zrobic restarta bo nie dal rady...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moge ci powiedziec jak dlugo szklanka z herbata stala na mojej obudowie

okolo kilkunastu minut zanim spadla

cudownie :lol:

BTW: donio: widze jakies ladne nozki na tapecie :)

a co do kompa bez reseta to moj rekord to bedzie z 2 dni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sumie mialem ze 5-6 dni rekord, nigdy wiecej nie moglem wycisnac, bo zawsze przyjdzie jakis kumpel z dyskiem, albo trzeba troche sie pobawic w podkrecanie ;) albo jakies inne rzeczy... ale zwieszek nie mam (odkad mam XP, bo na 98 sie zdarzaly), kiedys musze pobic ten rekord, ale musialbym chyba wyjechac na ten czas, zeby czasem znow jakis kumpel z dyskiem nie wpadl...

PS. Licznik Uptime'u w Windowsie "przekreca" sie po 49 dniach i troche...

potem znowu idzie od zera :D Bill nie pomyslal o tym, ze komus moze Winda dluzej pochodzic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj kumpel wyniosl kiedys kompa do piwnicy , to bylo przed wyjazdem na wakacje , wlaczyl go i zaczal grac . nagle zawolala go mama pobiegl do gory ZAPOMNIAL O KOMPUTERZE , wyjechal na wakacje ... komp chodzil bez przerwy przez 2 miesiace

na dodatek na klawiaturze znalazl zdechla mysz po powrocie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj kumpel wyniosl kiedys kompa do piwnicy , to bylo przed wyjazdem na wakacje , wlaczyl go i zaczal grac . nagle zawolala go mama pobiegl do gory ZAPOMNIAL O KOMPUTERZE , wyjechal na wakacje ... komp chodzil bez przerwy przez 2 miesiace 

na dodatek na klawiaturze znalazl zdechla mysz po powrocie

buahahahahahaha :lol: :lol: :lol: faktycznie komp jest tak maly ze mozna o nim zapomniec 8) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj najdluzej smigal 1,5 tygodnia (non-stop chodzilo sciaganie filmow w osle + rozgrywki mojego brata w Counter Strike'a no i oczywiscie normalne korzystanie z gaduly, IE i Outlooka) ... po 1,5 tygodnia kumpel sie wqrw., bo mialem w kompie jego kieszen, a on chcial ja odebrac wiec musialem go wylaczyc :( sprzet to oczywiscie AXP 1700+ na ECS K7S5AL i W2k SP2 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś króciutkie próbki musisz dostawać , mi komp liczy około 5h zdarzają sie próbki które liczy nawet po 7-10h.

nie no - chyba muszisz miec cos jeszcze odpalone bo u mnie na podobnym sprzecie 1.7@12.5x166 srednio wlasnie 2:30-2:40 jako usluga w XP (z osiolkiem w tle odpalonym)

BTW macie odpalone seti graficzne czy tekstowe (lub jako usluga NT, XP)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi