rafa Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Poszukuje joysticka do w/w gry. Gram już od dłuższego czasu ale teraz chciałbym spróbowac czymś innym zamiast myszki. Przejżałem kilka wątków ale nie ma jednego konkretnego tematu o joyach który pomógłby w wyborze. Chce coś dobrego. Właściwie jak najlepszego. Żeby dobrze sprawował się przy pilotażu zarówno samolotu jak i śmigłowca. Może ktoś testował podczas Battlefielda? Mój typ marki to Saitek (podobno lepsze od Logitecha) ale nie mam pomysłu odnośnie konkretnego modelu. (Do moderacji: wystąpił jakiś błąd podczas tworzenia posta i jest w trzech kopiach. Prosze o usunięcie pozostałych.) Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Saitek Cyborg Evo. Bija Logitechy bo nie padaja i nie maja problemow z kalibracja. Saitek Cyborg Evo. Bija Logitechy bo nie padaja i nie maja problemow z kalibracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Pzzylaczam sie do opini kolegi, sam posiadam taki joy ( bez wibracji ) i sluzy mi juz od poczatku wydania BF2 i ma sie wysmienice, nie mozna narzekac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) Czy dobrze się lata zarówno samolotami jak i śmigłowcami? A i czy posiada orczyk do skrętu? EDIT Joy zamówiony! Nawet podwójnie bo też dla kumpla więc będziemy testowac podwójnie. Dzięki za odpowidzi. Przy okazji sam sprawdziłem że orczyk posiada. Edytowane 28 Kwietnia 2007 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Saitek Cyborg Evo. Bija Logitechy bo nie padaja i nie maja problemow z kalibracja.Potwierdzam, rewelacyjny za małe pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...