Zryty_Berecik Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Witam sorki ze o to pytam ale w archiwum nie znalazłem. Jakie serie ikspeków 1700+ 0.13 najlepiej się kręcą. OK 16 jadę go kupić i raczej będe mógł sobie wybrać procka( serię ). z góry thx za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 wpadnie tu jakiś admin/moder to na pewno Ci odpowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 jak znajdziesz to bierz AIUHB :P. A jak nie to JIUHB 0251 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 sorki ze o to pytam ale w archiwum nie znalazłem.Cos slabo szukales... albo w ogole pewnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Berecik-jakbys napisał ze szukałes jaki jest najlepszy proszek do prania i nie znalazłes to bym uwierzył -ale w to co piszesz to nie wierze :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zryty_Berecik Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 byłem sprawdzić czy mi pojdzie włozył koles xpka 0.13 i ni zbuja komp nie wstaje :***( najnowszy bios jest na stronie solteka ale do PCB w wersji 4 a ja mam PCB 2 (http://www.soltek.de/English/download/S75DRV4.htm) :*****( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 to nie placz tylko strzel experymenta : przeloz kostke biosu od kogos z wrzuconym nowym (oczywiscie z pcb4) i sprawdz czy wstanie. dopiero jesli wtedy nie to mozesz zaczac sie martwic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...