Chaos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) BURNING ANGEL Płonacy Anioł A wiec tak. gramy od stycznia 2007 jest nas piecioro Asia - Wokal Chaos - Gitarka Zbynio - Gitarka Darek - Bas Pitu - Perka jaki rodzaj muzy? hmm ciezki rock / metal .. jakies cos takiego .. tu sa jakies mp3 nagrane na próbie http://chaos.dracopc.com/dusza_utracona.mp3 http://chaos.dracopc.com/modlitwa.mp3 Jakosc srednio-kiepska bo to sciezka audio z nagrania kamera na próbie. Ale mozna posluchac .. chetnie usłysze troche konstruktywej krytyki (nasz biedna wokalistka juz zmeczona była wiec prosze na niej psów nie wieszac :) ) bede tu zamieszczal jakis stuff ;] kto chce to poslucha ------------------------------------------------- B) koncert 21 kwietnia w Czerwieńsku lookajta ;] nasz wygrany debiut .. ;] dzwiekowiec sie nie popisal i gitary za slabo byly .. ale posluchac mozna ;] ------------------------------------------------- B) koncert 22 kwietnia w Zaborze http://www.youtube.com/watch?v=PKn1q_9UYDY http://www.youtube.com/watch?v=e6inaf519s4 ------------------------------------------------- Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Gratki :D Trzymamy kciuki za kolejne stopnie w karierze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To kiedy pierwsza płyta i wystep u Wojewódzkiego?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Fajna sprawa, taki Nightwish ... a styl mi sie podoba. Macie jakieś konkretne plany na przyszłość? Czy to tylko jako hobby? Vocal tez niczego sobie, a wstawki drugiego vocalu mogły by być bardziej "słyszalne" (krzyki) Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) gramy na razie od stycznia ... mamy 2 kawalki swoje (te ktore widac na koncercie) do tego gramy jeszcze Lacuna Coil - Heaven's A Lie oraz Metallica - For Whom The Bells Toll w drodze kolejne kawalki ... co z tego bedzie to sie zobaczy ;] napedza nas muza typu COB, Nightwish ITP ... co slychac troche (szczegolnie w mojej gitarze) Moja muza jest czyms po srodku miedzy Satrianim, Metallicą a Nightwishem ... oczywiscie nie skillem a stylem bo skill dopiero rozwijam ;] mamy zapedy na cos bardziej mrocznego ale to uslyszec bedzie mozna w nowszych kawalkach Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 No właśnie przydały by sie jakieś remake'i w waszym wykonaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Gratuluje i życzę powodzenia. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Fajne, modlitwa rox szczegolnie koncowka.... ale błagałbym o normalna jakosc mp3;D ps. czyj to growl pod koniec;D? ten co wchodzi przy 4:15 wyexponowalbym go i uciszyl w tym momencie kasie:) ps2. "...jest [ciach!]a za cicho" hehe podsumował ktoś:D 4:46 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) 2584655[/snapback] Fajne, modlitwa rox szczegolnie koncowka.... ale błagałbym o normalna jakosc mp3;D ps. czyj to growl pod koniec;D? ten co wchodzi przy 4:15 wyexponowalbym go i uciszyl w tym momencie kasie:) ps2. "...jest [ciach!]a za cicho" hehe podsumował ktoś:D 4:46 jak dasz na 300zl na godzine studyjna to nagramy ;] growl basisty... wokalistka to Asia nie kasia :) a na koncu Mp3 jest "Zbynio ty jestes kur... za cicho" .... bo nie bylo slychac drugiej gitary ;] :) Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) 2584700[/snapback] do tego gramy jeszcze Lacuna Coil - Heaven's A Lie oraz Metallica - For Whom The Bells Toll Jak masz nagrane to zarzuć:) te covery Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) próby mamy co wtorek .. czyli jutro np :> koncert byl w gminie .. a te stare glowy to taki lokalny zespol co gral tam wczesniej .. jakis chórek babci takich ... z 15osob ;] nie mniej jednak chcielismy sie tam pokazac .. bo normalnei na tamtej sali w zaborze to mamy próby (wokalistka i perkusista to rodzenstwo i sa z Zaboru ktory jest jakeis 18km odemnie od ZG) ... gmina ma nam dac kase na sprzet zeby bylo na czym grac próby bo to co teraz mamy to po prostu gra .. ale ani glosno ani dobrze. Dusza http://www.youtube.com/watch?v=PKn1q_9UYDY Modlitwa http://www.youtube.com/watch?v=e6inaf519s4 lepsiejsze wersje z Zaboru .. ale naglosnienie bylo to samo (czytaj slabe) Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 chcielismy sie tam pokazac ..Rozumiem wystarczy jeden koles co stanie sie sponsorem:) i ziummmm gmina ma nam dac kase na sprzet zeby bylo na czym grac próby bo to co teraz mamy to po prostu gra .. ale ani glosno ani dobrze.E to widze ze już tak poważnie na poważnie :-P i oby tak dalej! Jakby coś ( nie zapeszać!) ja chce darmowe bilety i pierwsza płyte!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Fajnie Chaos, mi się podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Taka jeszcze małą uwaga ... trochę za mało sie ruszacie na scenie. Gitarzyści to powinni sie trochę pokiwać albo jakiś mały headbang .... o wokalistce to juz nie wspomnę, stoi jakby ja przykleili do podłogi. Patrząc na występ muzyka nabrała by więcej dynamiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 hehe ty nie widziales jak sie na próbach ruszamy ;] to bylo po to zeby nie przestraszyc tych z rady gminy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituDrummer Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No ja niestety siedzę :blink: Eh... a no mogli by się bardziej ruszać :lol: szczególnie moja siostra. Przydałoby się zagrać coś mocniejszego. A co do Metallicy to Chaos się wyprzedziłeś bo ja jeszcze nie do końca potrafię to zagrać. PS nie wiedziałem że się komuś w ogóle to tak spodoba xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 a widzisz ;] bo PPC to moj dom i mnie tu lubia ;] co nie chlopaki? ;] a tak wogole witam mojego perkusiste na moim polu ;] moze sie podkrecac nauczysz i se gary podrychtuejsz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 a widzisz ;] bo PPC to moj dom i mnie tu lubia ;] co nie chlopaki? ;] Nie, ja Cie pierwszy raz tutaj widze... Troche wiecej zycia, bo stoicie jak zombie na tej scenie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Nasz Chaosik widać na poważnie zaczął muzykować i nawet mu wychodzi ;) Gratulacje od Mardok'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) a widzisz ;] bo PPC to moj dom i mnie tu lubia ;] co nie chlopaki? ;] Kto Ty? :D Tak wogole to fajnie gracie, ino pani z wokalu moglaby nieco wiecej energii przejawiac w swoich dzialaniach :D Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 mnie nie przypadło do gustu - jak dla mnie nieco za wolne i monotonne, no ale o gustach sie nie dyskutuje życzenia szczęścia i powodzenia w dalszym graniu P.S. - perkusja zdecydowanie więcej życia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No no, ciekawie :wink: Gratulacje i powodzenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituDrummer Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 a widzisz ;] bo PPC to moj dom i mnie tu lubia ;] co nie chlopaki? ;] a tak wogole witam mojego perkusiste na moim polu ;] moze sie podkrecac nauczysz i se gary podrychtuejsz ;] Ale Cię zjechali za to xD :P I JAKIEGO TWOJEGO PERKUSISTE xD xD ja jestem mój :P xD Co do tego żeby więcej życia xD to nie miałem sie jak wykazać w takiej wolnej piosence :P jeszcze dam popalić !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No Chaos, jest na prawdę dobrze ;) btw. Taka wokalistka by się Wam przydała - http://teledyski.onet.pl/0,2219426,0,1,teledyski.html :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mi sie podoba, szczegolnie ze dopiero zaczynacie. Nie lubie tych klimatow ale nawet fajnie sie tego slucha ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No ciekawie Chaos gracie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No sam nie wiem co o tym myslec :D A tak na powaznie to brzmi milo, tak jak puscilem sobie to lecialo i lecialo :) A co do ruszania to faktycznie czekam zeby zobaczyc jakis zywiol bo jak narazie to Chaos albo bokiem albo wrecz momentami tylem do widzow i bardzo statecznie. Cycu ale Ty sie rzucaj :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 PS nie wiedziałem że się komuś w ogóle to tak spodoba xDBo to folwark chaosa :lol: zpomnij o slowach krytyki, jest zbyt lubiany. Ogolnie nawet nie jest zle jak na poczatek, ale sporo pracy przed zespolem jeszcze :) Chodzilem kiedys do liceum takiego gdzie bylo chyba nascie podobnych kapel (prawdziwa ostoja diabła :) ) wiec sie nasluchalem/naogladalem. Duzo prob/kocertow - lepszy rozwoj, no i zdecydowanie najlepiej wychodzila prawidlosc jak najmniej coverow, jak najwiecej wlasnych nowych kawalkow. Z czasem mozna grajac amatorsko osiagnac naprawde niezly efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituDrummer Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No, nawet jestem miło zaskoczony takimi pozytywnymi komentarzami. Chociaż każdy ma inny gust (szczególnie w tej erze techno) to jest całkiem całkiem. No my zaczęliśmy odrazu pisać własne piosenki i muzykę. Będziemy się starać żeby iść do przodu mimo że nie zawsze jest dobrze na próbach, ostatnio dziwne humory mają członkowie :/ :] kolejne piosenki mam nadzieje będą lepsze, już jest parę projektów :D trza przełamać te humorki i jazda :P Mam nadzieje że będzie więcej pozytywnych i jednocześnie zachęcających dla nas postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Przydalyby sie jakies materialy w lepszej jakosci. Chetnie zapuscilbym sobie teraz wasza muze... :) Klimaty nie do konca moje, ale podoba mi sie wszystko gdzie gra gittarra. Respect Chaos, nie uwierzylbym jakby ktos powiedzial ze bedziesz mial capelle....buheheheh. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...