Nygas Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 no mam maly problem, gdy wiebieram 4 glosniki w ustawieniach dzwieku (w programie surround mixer dolaczony do sterownikow), to wszystko ladnie dziala ale po restarcie kompa jest znowu tylko dzwiek w 2 glosnikach i musze echodzic do tych opcjach (co dziwne jak wejde do opcji dzwieku to widze ze jest wybrane 4 glosniki) ale i tak musze jeszcze raz wybrac 4 glosniki i sie uaktywniaja dopiero. w ustawieniach dzieku widnowsa (panel sterownia->dzwieki) tez mam zaznaczone 4 glosniki wiec nie rozumiem moze ktos mi powie gdzie jest jakis wpis odpowiadajacy za to ?! uzywam w2k. czasami jak przeinstaluje sterowniki i cos tam pozaznaczam no to robi ale nie zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Miałem ten sam problem, ale w Win XP... Wchodzisz w Panel sterowania/Dźwięki i urządzenia audio. Klikasz na Zaawansowane... i wybierasz rodzaj posiadanych przez Ciebie głośników - Głośniki kwadrofoniczne. U siebie musiałem wybrać Surround Sound 5.1 bo kompa mam podłaczonego pod 6-kanałowy amplituner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 napisalem przeciez ze tak robilem ale to nic nie pomaga uaktywniaja sie glosniki na 'teraz' ale po restarcie systemu znowu trzeba robic to samo wsumie juz przeinstalowalem sterowniki i juz robi all dobrze ale i tak jestem ciekaw jakis wpis, plik, program ? odpowiada za to ile glosnikow ma byc aktywnych pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 w surround mixer klikasz ctrl-t i zaznaczasz opcje na samym dole (dissociate mixer settings) i powinno być o'k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...