pomir Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Zastanawiam sie nad tym czy jest jaks roznica wydajnosci miedzy ang. a polska wersja, tzn roznica wydajnosci? Jak macie jakies doswiadcznia, to bede wdzieczny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 jak sie sprawa ma z XP to dokladnie nie wiem, ale zapewne tak samo jak w Wuin2000 ... tzn szybciej raczej nie jest, ale duzo lepiej i stabilniej w wersji EN, a do tego masz szybciej aktualizacje dostepne :) dlaczego tak jest ?? (tzn system jest stabilniejszy) to nie wiem, widocznie polacy cos "od siebie" do systemu dodaja jak go tlumacza, ze przestaje on chodzic tak jak powinien :| wiem, ze zaraz znajdzie sie ktos ktoskrytykuje moja opinie, ale w takim razie jak wytlumaczyc fakt, ze posiadam dokladnie ta sama wersje w2k EN i PL i w PL w momencie gdy cos sie odczytuje z napedu CD i nacisnie sie w nim EJECT to wyskakuje okienko (znane z "mlodszych" wersji wind [XP i ME]), ze otrzymano rzadanie wysuniecia dysku z napedu i czy kontynuowac (no jakos tak to wyglada, cytuje z pamieci), a podobnego komunikatu w wersji EN nie ma !!!!!!!! czyli jednak PL to nie jest jedynie przetlumaczona wersja EN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 nie ma rozicy raczej miedzy wydajnoscia... przynajmniej tak mi sie wydaje... tu sa tylko pozmieniane pliki jezykowe a nie odrazu cale jadro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja zarAZ instaluje wersje pl ponieważ nie miałem jeszcze do czynienia z xp i dlatego wole pl ale słyszałem także że eng wersja jest stabilniejsza :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 A ja wole wersje EN - bo PL mnie wkurzają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...