tomeck Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Czy opłaca się za tą kase? Czy można mieć coś lepszego? Mi się wydaje że się opłaca... Jak ktoś znalazł coś ciekawego o tym modelu(recka,art...itp.) to prosze zapodawać linki :) chetnie poczytam. Jak bateryjka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Sirius podaje: 2 godziny. Czyli jakaś atrapa baterii :) Ale jeśli laptop będzie pełnił rolę desktopa i miał prawie zawsze prąd z gniazdka, to nie będzie problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Jeżeli nie z gniazdka sieciowego to z gniazdka zapalniczkowego w samochodzie przez zasilacz albo z dodatkowej baterii :) Opłaca się? Co myślicie o tym modelu? Widziałem w media-markt również jakąś toshibe satelite i wykonanie ma niezłe :) Porównując do obok stojącego lenovo, toshibka dużo ładniejsze wykonanie :) Czy ten model ma gware door2door? Gdzie są w Polsce serwisy? Wiecie może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Prawdę mówiąc, to wydając tyle pieniędzy, zdecydowałbym się na serię Tecra Toshiby - zdecydowanie inna jakość i trwałość obudowy, niestety nie wiem czy dostałbyś z wypaśną kartą graficzną. Ta A100 więc wydaje się być niezłym kompromisem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Którą TOSHIBE byście wybrali: A200-10W czy A100-599 A200 jest nowszym modelem ma kamerkę i o 40GB większy dysk, lecz grafika GF7300 a A100 ma GF7600. Natomiast A200 jest o prawie 200zł tańsza. Który model Wam się bardziej podoba? Edytowane 11 Maja 2007 przez tOMeCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 z tych dwóch to A100 (łatwiej dokupić do notka dysk niż kartę graficzną) ale jest tańszy model toshiby z GF7600 na pokładzie Toshiba A100-02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ale czy warto dopłacać do kompa starszego, z mniejszym dyskiem, bez kamerki tyle że z trochę lepszą grafiką? Czy między 7300 a 7600 odczuję dużą różnicę? Jeżeli A100 robili na GF7600 a A200 robią na 7300 to może Toshiba uznała, że nie ma sensu wkładać tych kart? Który wg. Was lepiej wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Odświerze temacik, ponieważ nikt mi nie odpowiedział. Ale chyba jednak brałbym A100-599, bo ma tego GF'a 7600 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfman1 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Odświerze temacik, ponieważ nikt mi nie odpowiedział. Ale chyba jednak brałbym A100-599, bo ma tego GF'a 7600 :D Widze, że sam nie wiesz czego chcesz, tata płaci a Ty wybierasz już miesiąc. Zacząłeś od Lenovo za 3000 a teraz wychodzisz z Toshibą za ponad 5000. Bierz tego A100-599 i nie marudź. A co do podobania się to każdy ma inny gust. Jakby mnie było stać to bym brał coś takiego http://www.allegro.pl/item194893256_toshib...7_hddvd_vu.html Edytowane 16 Maja 2007 przez asdfman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 WOW ! To mi teraz pojechałeś... To poproś tatusia to może ci kupi qosmio :) Ale gratuluje tej wiedzy, tak mi doradziłeś, że już biegne do sklepu i kupuje! Twoja wypowiedź jest na zasadzie "bierz pierwszy lepszy i nie marudź" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 a co ci jest bardziej potrzebne kamerka i wiekszy dysk czy lepsza karta graficzna? jak karta to chyba juz wiesz co wziac :) jak kamerka i dysk to tez chyba wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 to jak sobie tak odswiezanie i piszecie na temat roznych lapciakow, mozecie mi powiedziec jaka jest roznica miedzy HP 7300 a HP 7400 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Brak złącza replikatora portów w nx7300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...