mjaniszewski2 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 takie mam nietypowe pytanie - czy jest moze dostepne gdzies porownanie (w sensie te same procedury testowe) dla procesorow amd o "duzej rozpietosci"? chodzi mi porownanie np. takiego fx-51 do 4600+, moze byc przeplatane jakimis innymi jeszcze procesorami, nawet bardzo chetnie. problem w tym, ze wszystkie testy procesorow roznia sie testujacymi programami i zapewne probki audio/wideo kodowane do mp3/divx tez sie roznia miedzy poszczegolnymi iteracjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 takie mam nietypowe pytanie - czy jest moze dostepne gdzies porownanie (w sensie te same procedury testowe) dla procesorow amd o "duzej rozpietosci"? chodzi mi porownanie np. takiego fx-51 do 4600+, moze byc przeplatane jakimis innymi jeszcze procesorami, nawet bardzo chetnie. problem w tym, ze wszystkie testy procesorow roznia sie testujacymi programami i zapewne probki audio/wideo kodowane do mp3/divx tez sie roznia miedzy poszczegolnymi iteracjami. Proszę: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?mod...5&chart=180 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...