Gość kamil2201 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Otóż mam do kupna blok FlowPin http://img156.imageshack.us/my.php?image=3resizext4.jpg http://img230.imageshack.us/my.php?image=4resizecl1.jpg http://img230.imageshack.us/my.php?image=2resizemk8.jpg A to mój box i czy ten flowPin wejdzie tam? Nie zawadzi o nic? Prosze o odp z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) masz flowpina juz po modyfikacji. nie bedzie problemu imo. Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez sobih Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To jest ten flowPin przycięty tak? Czy na 100% nie zawadzi o nic? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To jest ten flowPin przycięty tak? Czy na 100% nie zawadzi o nic? :P na 100% bedziesz wiedzial jak go przymierzysz ;). blok przeszkadzac nie powinien. najwyzej bedziesz musial troche zapinke przyciac. jak wyglada flowpin od termita, ze skrzydelkami, mozesz obaczyc u mnie w galerii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To jest ten flowPin przycięty tak? Czy na 100% nie zawadzi o nic? :P nie umiesz sobie po prostu zmierzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mniejsza o flowpin, cokolwiek to jest. Cóż to takiego wisi u cię na szarym śledziku? Jakieś peryferia zasilatora czy co? Aj hew newer sin enyfing lajk dis bifor, jak mawiał bohater pewnej gry. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mniejsza o flowpin, cokolwiek to jest. Cóż to takiego wisi u cię na szarym śledziku? Jakieś peryferia zasilatora czy co? Aj hew newer sin enyfing lajk dis bifor, jak mawiał bohater pewnej gry.zasilanie katody ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mniejsza o flowpin, cokolwiek to jest. Cóż to takiego wisi u cię na szarym śledziku? Jakieś peryferia zasilatora czy co? Aj hew newer sin enyfing lajk dis bifor, jak mawiał bohater pewnej gry. zasilanie katody ? :D otóż to, dziwne iż jonas nie pamięta czasów, kiedy inwentery od katod były na śledziach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nic w tym dziwnego, nigdy nie bawiłem się światłobzdryniami, to i nie wiem jak drzewiej wyglądały :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tak racuch brawa wygrałeś.. hmm.. nic? tak :P to jest kontroler od katod.. Podłaczam np 2 katodki moge ustawić je aby mrygały w rytm drgania.. Czułość tego drgania itp. Moge je wyłaczyć właczyć na stałe lub na miganie :P A co do flowPina to chce się tylko upewnić czy przypasuje xD Ps obecnie ten kontrolej jest na dole budy i jest pożądek. To zdjęcie z dawnych czasów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 blok powinien wejść bez problemu gorzej z zapinka bo ta na fotkach niema otworów pod AM2 :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No nie gadaj że ta mulitzapinka nie pasuje na Am2? Niech ktoś jeszcze to zbada bo mam metlik w główie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 http://www.realitynet.pl/shop/index.php?p9...ultizapinka-cpu tak wygląda zapinka pod AM2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A można wywiercić odpowiednie otwory na nie? Tzn żeby pasowało na am2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja tam się specjalnie nie dopatrzyłem nieścisłości - po za tym iż zapomniał napisać o tym że do zrobienia kratki używa się frezarki a do kanałków po o-ring tokarki - ale to szczeguły produkcyjne i nie każdy musi je znać :wink: nie bo jest za mała, najlepiej kup ta z linku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Kurde nie ciekawie.. Jakby była nie zamała to nie ma problemu z wywierceniem dziur.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Uff... Sprzedawca jest na tyle miły i uprzejmy że doda mi tą mulizapinke która bedzie pasowała pod AM2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...