grzegrz Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Kazdy kto ma plejacza napewno grał w Tekkena, bo jest on flagowym tytułem na ps. Tym razem cos sie na górze ludziom poprzestawiało i mamy kolejna plejstacje, a nie ma na niej jeszcze żadnej pożadnej oklepywanki. Zamknięci w swoich małych pokojach ludzie z NAMCO Bandai postawnowili wydac oficjalny trailer ich kolejnego "dzieła". To co pokazali na e3 2k6 zasługiwało tylko na porzadny kop w dupke, teraz jest juz jakis konkretny obraz z gameplay, oraz prztedstawiono 2 nowe chary. http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1673 - GT http://www.youtube.com/watch?v=ZKPl_Oc0yIo - jutube * Animations have been changed for every character * All characters have an “item move”, like the Bryan shotgun we saw at the AOU trailer. Although not all of them will have the same effectiveness. * An example of an “item move” will be Anna throwing her high heels at her opponents. * So far Yoshimitsu has gone under the most drastic change. Harada notes that it will be much more difficult to use Yoshimitsu this time around and they consider him an “Expert” character. * A lot of Lei Wulong’s laying down stances have been changed. They look more like Lei Fei and Shun Di’s laying down stance from Virtua Fighter 5. * Many changes were done to Marshall Law. It is noted that fans of Bruce Lee and those that know of Jeet Kune Do will be very pleased. * Harada officially stated that Leo IS a girl. Edytowane 9 Października 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Tekken jak to tekken :D Ładny aczkolwiek specjalnych "nowości" i "przełomowości" nie widzę. Jack w pełnym opancerzeniu wygląda zabawnie, za to Leo wygląda i rusza się fajnie a co za tym idzie przypadła mi do gustu natomiast Zafina już nie :P Mam nadzieję że postacie z trailera to tylko namiastka tego co dostaniemy do łapek bo coś licho tu z ich liczebnością a czytając komentarze pod filmikiem odczuwam pewien niepokój jakoby miało zabraknąć kilku głównych(jak dla mnie) postaci, jest jakaś lista kim będziemy walczyć w 6 części? :-P Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez HaNz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zalatuje mi troche tekken tagiem. Podobno maja byc wszystkie chary z DR + te 2 nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgerfortz Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jak dla mnie to tekken jest najbardziej oczekiwana produkcja :) Mam tylko nadzieje, nie bedzie zadnych nieprzyjemnych niespodzianek i gra wyjdzie w planowanym czasie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No zapowiada się ciekawie. Zawsze lubiłem serię Tekken i grywałem na psx i gram na ps2 ,ale na dzień dzisiejszy w pewnej części z "Sony Playstation" się rozstaje i kupuje x360. Pozostanie jedynie PS2. A szkoda bo Tekken 6 zapowiada się bardzo ciekawie ,ale za wcześnie na ocenę. Jak wyjdzie jakiś trailer HD i będę pewien ,że to z gameplay'a to będzie co się zastanawiać. Tylko wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią X360... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Devil napisał(a): No zapowiada się ciekawie. Zawsze lubiłem serię Tekken i grywałem na psx i gram na ps2 ,ale na dzień dzisiejszy w pewnej części z "Sony Playstation" się rozstaje i kupuje x360. Pozostanie jedynie PS2. A szkoda bo Tekken 6 zapowiada się bardzo ciekawie ,ale za wcześnie na ocenę. Jak wyjdzie jakiś trailer HD i będę pewien ,że to z gameplay'a to będzie co się zastanawiać. Tylko wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią X360... ;)...mi rowniez mowia ze x360 wpadnie do mnie z impetem :D , a pożniejszy zakup PS3 bedzie kwestia czasu, kiedy wyjdzie T6, SC4 i inne topowe tytuły. dokladniejsza lista charów. Sergei Dragunov Hwoarang Jin Kazama Kazuya Mishima King Lili Ling Xiaoyu Raven Wang Jinrei Yoshimitsu Asuka Kazama Anna Williams e Nina Williams Armor King Heihachi Mishima Mokujin e Tetsujin New Characters New Jack Jane Alex Adoss 's brother (Axel adoss) Paul's daughter (Leo?) New street fighter Wrestling Girl New capoeira fighter (Zafina?) Raven's boss Heihachi's brother and his son Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Fabuła? http://www.ps3site.pl/ps3-news/tekken-6-po...le-t1778.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Cytat Poznaliśmy nową postać, która zagości na arenach szóstej części turnieju o tytuł króla żelaznej pięści. Po postaci „homo-niewiadomo” o imieniu Leo oraz jogince Zafinie doszedł hiszpański torreador – Miguel! Mimo, że koleś zalicza się bardziej do grupy „ładnych chłopców” niż twardzieli z jajami, to może być ciekawie. Tym samym w Tekken 6 gościmy już trzy zupełnie nowe charaktery (zawsze dorzucano 2). Fotka jest skanem z magazynu Famitsu, na łamach którego pierwszy raz pokazano Miguela. Co oni powariowali? Metroseksualiści, instruktorki aerobiku, a teraz jakiś hiszpanek z piczowąsem. Co oni chca zrobić z tej gry? Z wielką chęcią zobaczyłbym sztab ludzi, którzy odpowiadają za takie pomysły. że też ta pseudokultura musi przenikać tez do świata gier i to od razu do bijatyk. Fotka: http://www.next-gen.com.pl/images/stories/...tki2/miguel.jpg Edytowane 28 Maja 2007 przez Ditz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Ditz napisał(a): Co oni powariowali? Metroseksualiści, instruktorki aerobiku, a teraz jakiś hiszpanek z piczowąsem. Co oni chca zrobić z tej gry? Z wielką chęcią zobaczyłbym sztab ludzi, którzy odpowiadają za takie pomysły. że też ta pseudokultura musi przenikać tez do świata gier i to od razu do bijatyk. Fotka: http://www.next-gen.com.pl/images/stories/...tki2/miguel.jpg jak mi z xiao zrobią barbie, to chyba przeklne tą część, bo resztą chołoty pewnie nie zagram. Nowe skriny, jak dla mnie wypas. Co raz bardziej nie moge sie doczekać :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgerfortz Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Magazyn Famitsu oraz niektore internetowe fora ( http://www.neogaf.com/forum//showthread.php?t=163158 ) podaja iz niedlugo ukazac sie ma nowa wersja tekkena5:DR z mozliwoscia gry w trybie online. Czy nie oznacza to, ze jesli plotki sie potwierdza to zapewne tekken6 bedzie rowniez posiadal ta funkcje? :) Ozacac to bedzie iz dostaniemy swietna bijatyke online. Kiedys to w koncu musi sie zarazyc ;-) Nowy gameplay oraz garsc inforamcji: http://sdtekken.com/2007/06/19/new-tekken-6-video/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Widze, ze bedzie wypadanie z aren, nowa grafika. Reszta na chwile obecną to tekken DR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgerfortz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Plusk napisał(a): Widze, ze bedzie wypadanie z aren, nowa grafika. Reszta na chwile obecną to tekken DR. Nie ma co spodziewac sie rewolucji bo co nowego mozna wymyslic? Oby tylko grywalnosc nie spadla, no co najwazniejsze zeby zadbali o zbalansowanie postaci, przynajmniej tak dobrze jak w t5:DR. Z tego co mi wiadomo to ma byc 7 nowych wiec nielada zadanie przed NAMCO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Nowe oficjalne foty Tekkena 6 :D to jest wersja na PS3 czy PSP :lol2: (szkoda, że foty takie małe :( ) Edytowane 3 Lipca 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Rzeczywiście, wygląda jak na PSP, lub na automat, albo jakby te zdjęcia ktoś robił aparatem ze zywkłego telewizora :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 To ja nie slyszalem o T6 na psp. Obstawiam wersje arcade. W przeciwienstwie do reszty wole wiedziec co się swięci juz od samego początku niz oglądac przekoloryzowane screeny wygladajace jak rendery publikowane rok przed premiera gry, a w jej premierze w ogole nie przypominających produktu finalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 I tak fotki T6 wyglądają o niebo lepiej niż foty VF5 i bardziej mnie przekonują niż zdjątka z najnowszego SC. P.S. Skręciło mnie jak zobaczyłem Law'a walącego w przepone drugiego gościa... dobrze, że nie był to Yoshimitsu, bo bym odpadł (kumpel grający Law'em ma lekką przewagę nademną, a ja grywam właśnie Talerzogłowym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 każda nowa gra na PS3 coraz bardziej pogrąża Sony i jej konsole ... przecież te screeny to jakaś kpina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Walki z BETY!! King vs Asuka http://www.youtube.com/watch?v=VO-geIQtuiA Ganryu vs Armor King, King vs Armor King, & King vs Hwoarang http://www.youtube.com/watch?v=9NbM4M3go0s Roger vs Xiaoyu http://www.youtube.com/watch?v=Yez9op5XTTk Jin vs Devil Jin http://www.youtube.com/watch?v=VTfNeRpAuyU * On another screen to the left, there is a King vs Lei & Christie vs Lei match going on. Law vs Miguel http://pl.youtube.com/watch?v=bsrrrsfEhf0 Armor King vs Ganryu http://www.youtube.com/watch?v=zVNBtjQr3yk edyta: tu sa prawdopodobnie wszystkie filmiki: :D http://sdtekken.com/tekken-6/ Edytowane 10 Lipca 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Jedyną złą nowiną będą płonące dłonie (palce?). Oby dało się je wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Xaon napisał(a): Jedyną złą nowiną będą płonące dłonie (palce?). Oby dało się je wyłączyć.???????? co wyłączyć ? przecież to chwilowy efekt graficzny, bajer. Edytowane 10 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) HiS napisał(a): ???????? co wyłączyć ? przecież to chwilowy efekt graficzny, bajer. Nie każdy bajer jest fajny, a dla mnie jest to felerny bajer. Rozumiem - siniaki, cieknąca krew, lecz świecące palce? Może gdyby nie były wykorzystane przy wzmocnieniu ciosu w 3-ce oraz gdyby w grze swieciło się jak DoA4 (lecz wtedy bym tutaj nie pisał ;) ). edit: ćwiczę dysleksję :/ Edytowane 10 Lipca 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Takie szybkie pytanko....gdzie te "spocone" ciała które zasugerował filmik przedstawiający JinaKazamę podczas pokazów PS3???? Tak jak postacie z pierwszego NBA na xbox360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Wszystko co do tej pory pokazano to materiały z automatów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A czymś ma się różnić T6 na PS3 od wersji z automatów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 jak na mozliwosci ps3 to oczywiscie graficznie kupa, no chyba ze to mozliwosci ps3 zmalały :lol: Woda na mapie z dzunglą wyglada jak w tekken 4, brak prawdziwych refleksów, tylko nałożono jedno statyczne odbicie mało przypominajace to co znajduje sie na powierzchni. Nawet postacie sie w niej nie odbijają, nie mowiąc o jej marnej reakcji na jakiekolwiek ruchy graczy :mur: Jedynie co zasługuje na pochwałe to modele postaci i nowa animacja Lawa... ale i tak bede w to ciał nie patrząc na oprawe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja się trochę zastanawiam, czy będzie się opłacało dokładać i brać T6, zamiast T5, który w MM stoi po 50zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Jak się tylko demko na PlayStation Store pojawi to się okaże co nowy Tekken jest wart... 5 była świetna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) A ma się pojawić? Wiesz coś, czego ja nie wiem? B) Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 założmy ze ma sie pojawic... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 kojak_ct napisał(a): A ma się pojawić? Wiesz coś, czego ja nie wiem? B)Co mam wiedzieć więcej niż ty :P Przecież w NAMCO nie pracuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...