kucyk Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Poszukuje aplikacji ktora co ustalony czas bedzie odswiezala mi dana strone. Czy cos takiego w ogole istnieje? Nakladki chyba nie wchodza w gre bo musze to gowno odpalac przez IE po proxy... Jestem zalogowany na stronce potrzebnej mi do pracy, gdzie po pol godzinie nieaktywnosci zostaje automatycznie wylogowany i mnie juz krew zalewa gdy 10 razy na dzien musze wklepywac login i dwa hasla, pomocy... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 1. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html#pl 2. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419 3. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122 1. Instalujesz Firefoksa 2. Instalujesz rozszerzenia do niego 3. W opcjach IE ustawiasz proxy. 4. Teraz juz Ci IE do niczego nie bedzie potrzebne :) 5. Otwierasz w Firefoxie strone i zmieniasz na karcie silnik na IE. PPM>Zmien silnik renderujący ( IE Tab) 6. PPM na karcie>Odswiez kartę co > .... (tab mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 jak zmieniam silnik na IE to reload every znika :( ale pomysl swietny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) W Operze bez żadnych dodatków też możesz ustawić automatyczne odświeżanie (PPM na stronie -> Odświeżaj co i ustawiasz dowolnie lub skokowo od 5 sekund do 30 minut). Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez shaqal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) fajnie, ale ja to potrzebuje odpalic w IE/silniku IE... update: zalamalem sie, bawie sie tu pluginami i [gluteus maximus]mi, a odpalilem strone w Operze i smiga :D Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Dobrze ze działa w operze ale tak na przyszłosc. Odswiezanie strony jest dostepne cały czas tylko trzeba kliknąc nie gdzies na stronie jak normalnie tylko w tytul karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 a firefox menager hasęł nie wstawia CI sam haseł w pola z loginem i hasłami? :) Mnie tak po paru minutach wylogowuje phpmyadmin czy jak mu tam.. ale ff mi ułatwia logowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...