Brush Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam kierujac sie opinjami ze na plytach z sata bedzie dzialal dysk sata2 kupilem dzisiaj dysk baracuda 7200.10 320 gb podlaczylem go i windows go wykryl wszystko ladnie tylko pojawila mi sie opcja bezpieczne usuwanie sprzetu i nie widzi partycji ani jednej w moim komputerze co jest nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Przestawiles go na sata 1? Jaka to plyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 DFI LANParty UT nF3 250Gb podlaczylem na sata 1 i na sata3 i to samo sie dzieje chce go bezpiecznie usunac , probowalem odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz ale nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 I? Opcja bezpiecznego usuwania sprzetu jest całkiem normalna. W koncu to sata. A dyski w komputerze? Na nowym dysku nie ma partycji to skąd maja byc dyski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Powiem tam podlaczylem dysk dystem go wykryl everest nie pokazuje informacji fizycznych . Skoro niwe dyski nie maja partycji co mam zrobic zeby bylo wszystko ok ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 diskmgmt.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dobra juz dzila sory za zawracanie glowy ale pierwszy raz sam sie bawilem z nowym dyskiem :D , mam jeszcze pytanie czy to bezpieczne usowanie bedzie ciagle sie pojawiac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dobra juz dzila sory za zawracanie glowy ale pierwszy raz sam sie bawilem z nowym dyskiem :D , mam jeszcze pytanie czy to bezpieczne usowanie bedzie ciagle sie pojawiac?? Tak, będzie. Zignoruj to, to chyba jedyne wyjście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) I juz chyba ostani problem : podczas kopiowania z dysku na dysku (z dysku Barracuda 7200.8 250gb na ten nowy )proc mi wariuje i skacze uzywanie proca pomiedzy 70% a 100% Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez Brush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zobacz w menedzerze urządzen w jakim trybie pracuje dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 NTFS :mur: W jakim trybie a nie jaki jest system plikow <_<. Dysk pracuje w trybie PIO czy DMA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Pio mode (sry ale nigdy tego nie sprawdzalem) Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez Brush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Pio mode (sry ale nigdy tego nie sprawdzalem) Ustaw w biosie tryb DMA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Jak zmienie ta opcje w biosie to bedzie trzeba formata robic?? Bo nie wiem co zdanymi ktore juz mam na dysku Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez Brush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jak zmienie ta opcje w biosie to bedzie trzeba formata robic?? Bo nie wiem co zdanymi ktore juz mam na dyskuNie trzeba robić formata. Musisz tylko zmienić stub na DMA (w windowsie, a nie w biosie). W biosie już powinieneś mieć ustawione automatycznie, bo to przecież SATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zmienilem w win i wszystko jest juz ok Bardzo dziekuje wszystkim pomagaczom :D i polecam dysk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...