Skocz do zawartości
mann

Mocny...bardzo Mocny Notebook

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałem zwrócić się z prośbą do doświadczonych forumowiczów, ponieważ dotychczas pracowałem na komputerach stacjonarnych nie do końca orientuje się w osiągach poszczególnych modeli, a sklepy wcale nie ułatwiają sytuacji.

Jaki notebook Waszym zdaniem poradzi sobie z obróbka grafiki wektorowej?

Chodzi tutaj o 17” do 7 tys zł

Uznałem ze hp Pavilion dv9000 jest najlepszym wyborem ze względu na świetną matryce, jednak na fakturę w tym kraju udało mi się odnaleźć tylko wersje ze słabymi procesorami 1,6

Kolejna propozycja to Satellite P100-106 jednak czytając fora natrafiłem ze ten wydajny model posiada bardzo słabą matryce z beznadziejnym nierównym podświetleniem.

Czy ktoś posiada te modele lub może polecić coś godnego uwagi ?

Z góry bardzo dziękuje za ewentualna pomoc i Pozdrawiam! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie zaraz zjawia sie fanatycy Compala ;) ale na serio to nie polecam Pavilionow ze wzgledu na wieksza awaryjnosc. Moze jakiegos Della XPS'a ?

XPS do dobra propozycja jednak jest bardzo slabo dostepny i ciezko bedzie zmiescic sie w 7 tys brutto

Jesli nie Pavilion to w sklepach pozostaja tylko toshiby p100-106 (nie wiem jak sie sprawoja) czy jest jeszcze cos godnego uwagi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi