Gość naszLudz Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 elo wszystkim! Mam pytanie i mam nadzieję że nie zostame zjechany 8O co najlepiej stosować na włosy żeby je ułożyć mniej więcej na wzór irokeza tudzież "kontrolowanego haosu"?? 8O Tyle tych mazideł w sklepach - zgłupieć można ;) Prosiłbym o konkretne produkty...jak guma to jaka, jak wosk (żel, krem, pianka... ) to jakie... dodam, że chodzi mi o to żeby je poskromić w ten sposób by wyglądały naturalnie i lekko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) kropelka , poxilina , ewentualnie ośmiorniczka ... Serio, dobrze robi "trwałą". ;] A na poważnie Taft miał coś z serii Look X czy jakoś tak ... Dobre to było. 8O Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) ja lubie gume bikos nie daje takiego wieśniackiego połysku 8O i pozatym bardzo szybko sie formuje fryza, ja używam gume joanny ;] ale przy włosach dł powyżej 4 cm troche trudno sie układa;/ btw nie wszystkie żele daje wiesniacki połysk ale wiekszośc tak;] Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja kilka razy używałem Taft Chaos Look imho trochę za mocny i włosy robią się bardzo sztywne, po użyciu Titan Look były by pewnie takie jak na reklamie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja polecam produkty firmy Wella. Taft to shit, i jak się nie chcę mieć, tłustych, lub błyszczących to używaj GUMY z plastikiem ("Wella Shock Waves- Masssive Guma Plastik Elastic" w tubce) nazwa z kosmosu ale fajne, natomiast guma shwarckopf'u got2be - chaotic moduling gum jest dramatyczna i jedzie jabłkiem! A z zeli to polecam też Welli taki w tubce i pisze FOR MEN i tyle, ale guma lepsza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) jak na włosy to tylko ciepła sperma.. a tak na serio to tak jak juz koledzy wyzej pisali dobre sa tafty, mozesz tez wypróbować coś z serii shockwaves, mozesz popróbować także z lakierem do włosów daje całkiem niezłe efekty. Pokombinuj troche sam a dojdziesz co jest najlepsze dla twoich wlosów i daje ci satysfakcjonujące efekty. łop a kolega naszLudz już bananem dostał.. Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Guma firmy Joanna (okrągłe brązowe opakowanie), ewentualnie gel Taft - w czarnym opakowaniu. Ja teraz zaczalem prostowac sobie wlosy, bo mam troche dluzsze i sie troche kreca, a po takim prostowaniu ladnie sie ukladaja 8O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Guma firmy Joanna (okrągłe brązowe opakowanie), ewentualnie gel Taft - w czarnym opakowaniu. Ja teraz zaczalem prostowac sobie wlosy, bo mam troche dluzsze i sie troche kreca, a po takim prostowaniu ladnie sie ukladaja 8O. zapodaj sobie troszke brylntyny albo jakiegoś wosku to bedą takie mieciutkie i proste;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie beda proste ;/, niestety porobily mi sie krecone, nie to co za mlodu i teraz tylko prostownica wchodzi w gre 8O)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) naszLudz juz dostal banana 8O wella shock waves ;] Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ciekawe za co 8O a co polecacie do wlosow kreconych zeby je wyprostowac? 8O wlosy okolo 8cm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 prostownice 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 o ja omijajcie (schwarzkopf) got2b chaotic ja to mam obecnie i tłuści włosy, muszę spróbować tej joanny podobno dobre tak słyszałem ostatnio z żeli to tafty są nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 dobre rzeczy są tylko w salonach fryzjerskich, w drogeriach jest sam szit, obojętnie co nie kupisz. polecam bardzo l'oreal ahead web na allegro można taniej dostać, w sklepach fryzjerskich cena to 51zl/op bardzo wydajne, nie skleja wlosow, genialnie sie ukladaja, ma przyjemny i delikatny zapach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 nadaje sie to do ulizania włosów do tyłu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 nie preferuję, więc nie powiem ;P ale generalnie mocny środek i raczej matowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 L'oreal CLAY. Debest ! http://allegro.pl/item203459174_l_oreal_cl...jaca_50_ml.html Polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Guma firmy Joanna (okrągłe brązowe opakowanie), ewentualnie gel Taft - w czarnym opakowaniu. Ja teraz zaczalem prostowac sobie wlosy, bo mam troche dluzsze i sie troche kreca, a po takim prostowaniu ladnie sie ukladaja 8O. Joanna za 7zlociszy i do tego ma zarabisty zapach, POLECAM! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Polecam Joannę niebiskie pudełko z allegro, jest to guma stylizująca. Wielkie to jest, pachnie ok i co najwazniejsze nie tłuści włosów. Polecam! Edytowane 7 Września 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...