Skocz do zawartości
Gość naszLudz

Mazidła Na Kudły

Rekomendowane odpowiedzi

elo wszystkim! Mam pytanie i mam nadzieję że nie zostame zjechany 8O co najlepiej stosować na włosy żeby je ułożyć mniej więcej na wzór irokeza tudzież "kontrolowanego haosu"?? 8O Tyle tych mazideł w sklepach - zgłupieć można ;) Prosiłbym o konkretne produkty...jak guma to jaka, jak wosk (żel, krem, pianka... ) to jakie... dodam, że chodzi mi o to żeby je poskromić w ten sposób by wyglądały naturalnie i lekko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja lubie gume bikos nie daje takiego wieśniackiego połysku 8O i pozatym bardzo szybko sie formuje fryza, ja używam gume joanny ;] ale przy włosach dł powyżej 4 cm troche trudno sie układa;/

btw nie wszystkie żele daje wiesniacki połysk ale wiekszośc tak;]

Edytowane przez sawyer188

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam produkty firmy Wella. Taft to shit, i jak się nie chcę mieć, tłustych, lub błyszczących to używaj GUMY z plastikiem ("Wella Shock Waves- Masssive Guma Plastik Elastic" w tubce) nazwa z kosmosu ale fajne, natomiast guma shwarckopf'u got2be - chaotic moduling gum jest dramatyczna i jedzie jabłkiem!

A z zeli to polecam też Welli taki w tubce i pisze FOR MEN i tyle, ale guma lepsza!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak na włosy to tylko ciepła sperma..

a tak na serio to tak jak juz koledzy wyzej pisali dobre sa tafty, mozesz tez wypróbować coś z serii shockwaves, mozesz popróbować także z lakierem do włosów daje całkiem niezłe efekty. Pokombinuj troche sam a dojdziesz co jest najlepsze dla twoich wlosów i daje ci satysfakcjonujące efekty.

łop a kolega naszLudz już bananem dostał..

Edytowane przez hubi_89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Guma firmy Joanna (okrągłe brązowe opakowanie), ewentualnie gel Taft - w czarnym opakowaniu.

Ja teraz zaczalem prostowac sobie wlosy, bo mam troche dluzsze i sie troche kreca, a po takim prostowaniu ladnie sie ukladaja 8O.

zapodaj sobie troszke brylntyny albo jakiegoś wosku to bedą takie mieciutkie i proste;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobre rzeczy są tylko w salonach fryzjerskich, w drogeriach jest sam szit, obojętnie co nie kupisz.

polecam bardzo

l'oreal ahead web

na allegro można taniej dostać, w sklepach fryzjerskich cena to 51zl/op

bardzo wydajne, nie skleja wlosow, genialnie sie ukladaja, ma przyjemny i delikatny zapach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Guma firmy Joanna (okrągłe brązowe opakowanie), ewentualnie gel Taft - w czarnym opakowaniu.

Ja teraz zaczalem prostowac sobie wlosy, bo mam troche dluzsze i sie troche kreca, a po takim prostowaniu ladnie sie ukladaja 8O.

Joanna za 7zlociszy i do tego ma zarabisty zapach, POLECAM! 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi