tom* Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ktory system waszym zdaniem lepszy i dlaczego? XP czy 2000? Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ee temat dla postoje.bców. Dla kazdego lepszy jest jego system. A ja mam xp pro - m.in. ze ma wbudowanego IISa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Jak dla mnie jest nalepszy 2000 - zajmuje mniej zasobów od XP. A te bajery z XP mi są nie potrzebne. BTW: IIS na 2000 można przecież doinstalować z płyty o ile pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 powiem prosto: jak jestes jakims biznesmenem i prowadzisz firme :D , zalezy ci na stabilnosci - wybierz 2000. jak jestes uzytkownikiem domowym, wybierz xo pro (mam xp pro od jakiegos czasu i lepiej lazi niz 98se ) 8) ((a z tym biznesmenem to lekka przesada)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 a ja mam milenium :D i nienazekam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ja cały czas jadę na 98 . Win 2000 niechce mi się instalować (bluSkriny) , a jak raz się zainstalował to działał do momentu gdy zainstalowałem SPaka . Wie ktoś może co ztym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 "]Ee temat dla postoje.bców. Dla kazdego lepszy jest jego system. A ja mam xp pro - m.in. ze ma wbudowanego IISa. 2K tez ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ja cały czas jadę na 98 . Win 2000 niechce mi się instalować (bluSkriny) , a jak raz się zainstalował to działał do momentu gdy zainstalowałem SPaka . Wie ktoś może co ztym zrobić? sprawdz czy masz calkowicie sprawny komputer albo czy nie masz podkreconego sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ja cały czas jadę na 98 . Win 2000 niechce mi się instalować (bluSkriny) , a jak raz się zainstalował to działał do momentu gdy zainstalowałem SPaka . Wie ktoś może co ztym zrobić? sprawdz czy masz calkowicie sprawny komputer albo czy nie masz podkreconego sprzetu Dzięki , już chyba wiem dlaczego niechciał mi się dobrze zainstalować . Otóż jeszcze niedawno pracowałem na uszkodzonej kostce ramu . To chyba przez to i jutro sprubuję zainstalowac windowsa jeszcze raz (uszkodzona kostka jest w serwisie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja jade na 2k bo na XP mi sprzet nie pozwala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja mam podobny problem w 2000 wiesza sie wyskakują błedy explorera nawet na czystym systemnie ustawienia biosu nic niepomagają nawet stry do proca i SP3 nierobi ruznicy a Xp dziabie bez problemu ale ja wiem ze 2k jest lepszy od xp siec lokalna chodzi o niebo lepiej.... i wogule internet ale cóz próbowalem i [gluteus maximus] jest blada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Co do instalowania win 2000 mialem taki sam problem, dopoki nie zainstalowalem najnowszego BIOSa do plyty glownej. Win XP instaluje sie normaönie bez BIOSa ale win 2k nie :) Teraz mam 2k i mam nowy problem - Rejestrator dzwieku ani Team Speak nie rejestruja dobrze glosu tzn slychac ale baardzo zle i w odoatku w baaardzo zwolnionym tempie! Na win Me i XP wszystko chodzilo OK wiec to cos z win2k. Mam SP3 i wszystko z WinUpdate takze Najnowsze sterwoniki to dzwiekowki (AC'97 na K7VAT Luckystar'a) i direct X 8,1 dla win2k/xp. HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 No mialem wszystkie systemy mozliwe(tak mi sie wydaje) i zostaiwilem go na 2000 on jest naleprzy z moliwych. Zdecydowane polecam.!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Niewiem jak wam, ale na XP zawsze mam gorsze wyniki w benchmarkach...siedze na win 2k i jestem z niego zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Tez mam 2000pro. i jek dla mnie jest zajebisty. Ale postow takich jak ten bylo juz kilka. Co do team speka to u mnie chodzi dobrze (ale ja dzialam na karcie a nie kodeku wiec moze to przyczyna tego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ja jade na 2k bo na XP mi sprzet nie pozwala :?: :?: :?: wymagane minimum masz 2x przekroczone... XP chodzi na AMD K6 400 + Shuttle Spacewalker (VGA 4MB + SOUND) + 128 SDRAM... sam instalowałem - śmiga nielicho , więc nie rozumiem twojego problemu sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...