Skocz do zawartości
tom*

XP? 2000?

Rekomendowane odpowiedzi

powiem prosto: jak jestes jakims biznesmenem i prowadzisz firme :D , zalezy ci na stabilnosci - wybierz 2000. jak jestes uzytkownikiem domowym, wybierz xo pro (mam xp pro od jakiegos czasu i lepiej lazi niz 98se ) 8) ((a z tym biznesmenem to lekka przesada))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja cały czas jadę na 98 . Win 2000 niechce mi się instalować  (bluSkriny) , a jak raz się zainstalował to działał do momentu gdy zainstalowałem SPaka . Wie ktoś może co ztym zrobić?

sprawdz czy masz calkowicie sprawny komputer albo czy nie masz podkreconego sprzetu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja cały czas jadę na 98 . Win 2000 niechce mi się instalować  (bluSkriny) , a jak raz się zainstalował to działał do momentu gdy zainstalowałem SPaka . Wie ktoś może co ztym zrobić?

sprawdz czy masz calkowicie sprawny komputer albo czy nie masz podkreconego sprzetu

Dzięki , już chyba wiem dlaczego niechciał mi się dobrze zainstalować . Otóż jeszcze niedawno pracowałem na uszkodzonej kostce ramu . To chyba przez to i jutro sprubuję zainstalowac windowsa jeszcze raz (uszkodzona kostka jest w serwisie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam podobny problem w 2000 wiesza sie wyskakują błedy explorera nawet na czystym systemnie ustawienia biosu nic niepomagają nawet stry do proca i SP3 nierobi ruznicy a Xp dziabie bez problemu ale ja wiem ze 2k jest lepszy od xp siec lokalna chodzi o niebo lepiej.... i wogule internet ale cóz próbowalem i [gluteus maximus] jest blada ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do instalowania win 2000 mialem taki sam problem, dopoki nie zainstalowalem najnowszego BIOSa do plyty glownej. Win XP instaluje sie normaönie bez BIOSa ale win 2k nie :) Teraz mam 2k i mam nowy problem - Rejestrator dzwieku ani Team Speak nie rejestruja dobrze glosu tzn slychac ale baardzo zle i w odoatku w baaardzo zwolnionym tempie! Na win Me i XP wszystko chodzilo OK wiec to cos z win2k. Mam SP3 i wszystko z WinUpdate takze Najnowsze sterwoniki to dzwiekowki (AC'97 na K7VAT Luckystar'a) i direct X 8,1 dla win2k/xp. HELP!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jade na 2k bo na XP mi sprzet nie pozwala

:?: :?: :?:

wymagane minimum masz 2x przekroczone... XP chodzi na AMD K6 400 + Shuttle Spacewalker (VGA 4MB + SOUND) + 128 SDRAM... sam instalowałem - śmiga nielicho , więc nie rozumiem twojego problemu sprzętu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi