kreg Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 witam jestem świerzym forumowiczem i mam drobny problem. Otóż zainstalowałem na swoim kompie catalyst 6.5 do ati r9250 i po wciskaniu klawisza alt + c wyskakuje mi okienko catalyst control center i jest to nie przyjemne na przyklad gdy pisze w WORDZIE i chce napisac ..ci" i nie moge bo wyskakuje okno ati. Prosze o pomoc jak mam to zrobic zeby podczas tej kombinacji to nie wyskakiwalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Musisz wyłączyć odpowiedni skrót klawiszowy w Hoykeys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreg Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 dzięki już po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreg Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 aha i jest jeszcze jeden problem. Mianowicie chodzi o ten catalyst 6.5. Zainstalowałem go bo gry mi się wieszały i wyłaczały ale po zainstalowaniu mam nadal ten problem, czy to coś trzeba w ustawieniach tego catalysta poprzestawiać?? Proszę o fachową pomoc bo jestem w tych sprawach zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Podaj wiecej informacji na temat Twojego sprzetu, czy cos podkrecales itp. Wrozki maja wolne na forum...ostatnio ;) Zreszta, poswiec dzien, dwa na zapoznanie sie z forum i informacjami Tobie potrzebnymi, a tutaj zawartymi, napewno nie pozalujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreg Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) no to tak procek to celeron 2.8 GHz 512mb RAM karta graficzna ati RADEON 9250 Nic nie było podkręcane komp jest niedawno kupiony Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez kreg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 a płyta główna, zasilacz?? komputer nie składa się tylko z procka, ramu i grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Komp mi wygląda na taki złomik z hipermarketu - jeżeli niedawno kupowany, to gorzej kupić nie mogłeś :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreg Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 a no teraz dopiero widze ze to błąd, niestety ale zły nie jest tylko ta karta to chyba znaczące nieporozumienie. A może się mylę, nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Nie mylisz sie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreg Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ok ale jak pozbyc się problemu z tą grafiką żeby podczas grania się nie wyłaczała i nie wracała do windowsa?? Ktos mi polecił omega drivers ale nie wiem jakie dokładnie do tej karty mają być bo w tych sprawach jestem zupełnie niedoświadczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 [...]ok ale jak pozbyc się problemu z tą grafiką[...] Pozbadz sie tej grafiki. Jesli chodzi o sterowniki poprostu sciagasz najnowsza paczke i tam same zainstaluja sie odpowiednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreg Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 no dobra ale mi chodzi o konkretne do mojej karty bo z tego co się dowiedziałem nie wszystkie sie nadają do mojej. A co do karty to jaką proponujesz?? i ewentualnie cene podaj. z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 W sumie najlepsze wyjście to zwrócenie całego kompa do sklepu, wydębienie zwrotu kasy i kupienie czegoś sensownego. A tak to w dziale Giełda za ~150zł ktoś sprzedaje modowalnego R9500 - powinien być ok do takiego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreg Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nad zmianą karty można się zastanowić ale cały sprzęt jest ok. Nie ma z nim problemu i narazie mi wystarcza, no ale kiedyś bede go napewno zmieniał. Dzięki za podpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 ile dales za to wszystko kasy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...