Skocz do zawartości
kreg

Problem Z Ati Catalyst 6.5

Rekomendowane odpowiedzi

witam jestem świerzym forumowiczem i mam drobny problem. Otóż zainstalowałem na swoim kompie catalyst 6.5 do ati r9250 i po wciskaniu klawisza alt + c wyskakuje mi okienko catalyst control center i jest to nie przyjemne na przyklad gdy pisze w WORDZIE i chce napisac ..ci" i nie moge bo wyskakuje okno ati. Prosze o pomoc jak mam to zrobic zeby podczas tej kombinacji to nie wyskakiwalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha i jest jeszcze jeden problem. Mianowicie chodzi o ten catalyst 6.5. Zainstalowałem go bo gry mi się wieszały i wyłaczały ale po zainstalowaniu mam nadal ten problem, czy to coś trzeba w ustawieniach tego catalysta poprzestawiać?? Proszę o fachową pomoc bo jestem w tych sprawach zielony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj wiecej informacji na temat Twojego sprzetu, czy cos podkrecales itp.

Wrozki maja wolne na forum...ostatnio ;)

Zreszta, poswiec dzien, dwa na zapoznanie sie z forum i informacjami Tobie

potrzebnymi, a tutaj zawartymi, napewno nie pozalujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok ale jak pozbyc się problemu z tą grafiką żeby podczas grania się nie wyłaczała i nie wracała do windowsa?? Ktos mi polecił omega drivers ale nie wiem jakie dokładnie do tej karty mają być bo w tych sprawach jestem zupełnie niedoświadczony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie najlepsze wyjście to zwrócenie całego kompa do sklepu, wydębienie zwrotu kasy i kupienie czegoś sensownego. A tak to w dziale Giełda za ~150zł ktoś sprzedaje modowalnego R9500 - powinien być ok do takiego sprzętu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi