Skocz do zawartości
irnlng

Szybkie pytanie axp1700+ JIUHB 0302

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj spedzilem pol dnia nad sprawdzaniem tych wszystkich serii i czytalem i czytalem i czytalem...... i moje wnioski :

Ktos tam zarzucil na poczatku topic ze dorwal kilka takich 0302 i ze sa kieeepskie. i wg mnie duzo ludzi w to uwierzylo i w innych topicach mowilo zeby ich nie brac bo sa zle.... tamci mowili nastepnym no i rozeszlo sie jak jedna wielka PLOTA... z drugiej strony byli ludzie ktorzy tego proca kupili i im sie dobrze krecil i JA im wierze.

Wczoraj spedzilem sporo czasu czytajac forum XTREMESYSTEMS.ORG i tam naprawde nie znalazlem ANI JEDNEGO zlego slowa o 0302... i duzo osob stamtad naprawde polecalo ta serie i znalazlo sie nawet kilka takich typow co sadzi ze jest to jedna z lepiej krecocych sie serii... WIEC JA CI POWIEM TAK... sam jade jutro po tego proca bo przekonalem sie ze to ze zle sie kreci to tylko pogloska (wystarczyl jeden zly topic na poczatku)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj spedzilem pol dnia nad sprawdzaniem tych wszystkich serii i czytalem i czytalem i czytalem...... i moje wnioski :

Ktos tam zarzucil na poczatku topic ze dorwal kilka takich 0302 i ze sa kieeepskie. i wg mnie duzo ludzi w to uwierzylo i w innych topicach mowilo zeby ich nie brac bo sa zle.... tamci mowili nastepnym no i rozeszlo sie jak jedna wielka PLOTA... z drugiej strony byli ludzie ktorzy tego proca kupili i im sie dobrze krecil i JA im wierze.

Wczoraj spedzilem sporo czasu czytajac forum XTREMESYSTEMS.ORG i tam naprawde nie znalazlem ANI JEDNEGO zlego slowa o 0302... i duzo osob stamtad naprawde polecalo ta serie i znalazlo sie nawet kilka takich typow co sadzi ze jest to jedna z lepiej krecocych sie serii... WIEC JA CI POWIEM TAK... sam jade jutro po tego proca bo przekonalem sie ze to ze zle sie kreci to tylko pogloska (wystarczyl jeden zly topic na poczatku)... moze tak jak 0251 sie nie kreca.. no ale gdzie teraz znajdziesz JIUHB 0251 ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...