irnlng Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Wiecie cos o nich? Wlasnie zamawiam, nie chcialbym walnac glupoty... Kreca sie tak jak te 0251? Sorki za temat, wiem, ze jest pelno o tych klockach, ale o tej partii nie znalazlem info, a jest to wazne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 0302 mam i powiem, ze narazie podkręciłem do 1,85Ghz i jest wporządku.jeśli masz jeszcze do tego Volcano 7 to myśle, ze do 2Ghz mozesz docisnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Wczoraj spedzilem pol dnia nad sprawdzaniem tych wszystkich serii i czytalem i czytalem i czytalem...... i moje wnioski : Ktos tam zarzucil na poczatku topic ze dorwal kilka takich 0302 i ze sa kieeepskie. i wg mnie duzo ludzi w to uwierzylo i w innych topicach mowilo zeby ich nie brac bo sa zle.... tamci mowili nastepnym no i rozeszlo sie jak jedna wielka PLOTA... z drugiej strony byli ludzie ktorzy tego proca kupili i im sie dobrze krecil i JA im wierze. Wczoraj spedzilem sporo czasu czytajac forum XTREMESYSTEMS.ORG i tam naprawde nie znalazlem ANI JEDNEGO zlego slowa o 0302... i duzo osob stamtad naprawde polecalo ta serie i znalazlo sie nawet kilka takich typow co sadzi ze jest to jedna z lepiej krecocych sie serii... WIEC JA CI POWIEM TAK... sam jade jutro po tego proca bo przekonalem sie ze to ze zle sie kreci to tylko pogloska (wystarczyl jeden zly topic na poczatku)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Wczoraj spedzilem pol dnia nad sprawdzaniem tych wszystkich serii i czytalem i czytalem i czytalem...... i moje wnioski : Ktos tam zarzucil na poczatku topic ze dorwal kilka takich 0302 i ze sa kieeepskie. i wg mnie duzo ludzi w to uwierzylo i w innych topicach mowilo zeby ich nie brac bo sa zle.... tamci mowili nastepnym no i rozeszlo sie jak jedna wielka PLOTA... z drugiej strony byli ludzie ktorzy tego proca kupili i im sie dobrze krecil i JA im wierze. Wczoraj spedzilem sporo czasu czytajac forum XTREMESYSTEMS.ORG i tam naprawde nie znalazlem ANI JEDNEGO zlego slowa o 0302... i duzo osob stamtad naprawde polecalo ta serie i znalazlo sie nawet kilka takich typow co sadzi ze jest to jedna z lepiej krecocych sie serii... WIEC JA CI POWIEM TAK... sam jade jutro po tego proca bo przekonalem sie ze to ze zle sie kreci to tylko pogloska (wystarczyl jeden zly topic na poczatku)... moze tak jak 0251 sie nie kreca.. no ale gdzie teraz znajdziesz JIUHB 0251 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Eee lepiej poczekać troszke na AIUHB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 a skad taka pewnosc ze AIUHB beda sie tak dobrze krecic ????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 a skad taka pewnosc ze AIUHB beda sie tak dobrze krecic ?????????Nie ma :P. Ale jak wejdą to się przekonamy :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 to ja puki co biore 0302... najwyzej pozniej sie zobaczy jak to bedzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 zamowilem - za 250 pln... mam zamiar puscić to cudo 15x133 @ 1.8V na ecsie :D troche strach ale wierzę w swojego farta (XP2100@2380MHz) jak się przejadę to dam wam znać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Mojego puscilem na 2400+ smyka bez problemu :)))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...