jumson Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Myślałem nad czymś tak do 700zł. Liczą się bardzo możliwości OC. Dobrze aby były 2x1Gb, ale jeśli będą się bardzo dobrze kręcić to mogą być 2x512mb Moje typy: jakieś G.Skille Cruciale Mushkiny Team Grupy albo jakieś jeszcze lepsze do kręcenia. Pamięci wszystko jedno zkąd mogą być ze sklepu, allegro, prywatny sprzedawca. Ważnej jest to też aby Ramy nie gryzły się z mobo. A mobo to Abit Ab9 quad GT. Prosiłbym przy propozycjach podawać odrazu linki, abym mógł łatwiej się zoriętować. Dziękuje z góry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 jumson napisał(a): Myślałem nad czymś tak do 700zł. Liczą się bardzo możliwości OC. Dobrze aby były 2x1Gb, ale jeśli będą się bardzo dobrze kręcić to mogą być 2x512mb Moje typy: jakieś G.Skille Cruciale Mushkiny Team Grupy albo jakieś jeszcze lepsze do kręcenia. Pamięci wszystko jedno zkąd mogą być ze sklepu, allegro, prywatny sprzedawca. Ważnej jest to też aby Ramy nie gryzły się z mobo. A mobo to Abit Ab9 quad GT. Prosiłbym przy propozycjach podawać odrazu linki, abym mógł łatwiej się zoriętować. Dziękuje z góry za pomoc. witam jak jestes zainteresowany to mam dobre 2x512 jak w sigu adaty http://www.allegro.pl/item187987233_sprzed..._d9gmh_cl4.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Na allegro były bardzo ładne muszki, ale już ich nie ma. Za 700zł raczej Cruciali ani Teamów 2 x 1GB nie wyrwiesz Celował bym w TE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 eQ. napisał(a): Na allegro były bardzo ładne muszki, ale już ich nie ma. Za 700zł raczej Cruciali ani Teamów 2 x 1GB nie wyrwiesz Celował bym w TE Jak będą się dobrze kręciły to mogą być. 2x512. A tak do 700zł do może jakieś G.Skille? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 jumson napisał(a): Jak będą się dobrze kręciły to mogą być. 2x512. A tak do 700zł do może jakieś G.Skille? nie wiem co wg ciebie znaczy dobre oc czy memki 1100 4-4-4-12 2.35v z 800 4-4-4-12 to wynik dobry czy pzrecietny? http://allegro.pl/item188019271_g_skill_2g...00mhz_nowe.html jak cos pisz na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) eQ. napisał(a): Celował bym w TESlabiutka propozycja... Stosunkowo drogie i bardzo srednie O/C Edytowane 2 Maja 2007 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 te co sprzedaje bazi piekne ja bralbym poza allegro po co placic prowizje a uzytkownik forum godny polecenie nie jedne pamiatki sprzedal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...