guru Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jak w temacie poszukuje dobrej kierownicy do grania w wyscigi ,cena ~150 zl najlepiej przytwierdzana do blatu a nie na przyssawki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Też chętnie dowiedziałbym się, czym ludzie grają. Osobiście kupiłem kiedyś kierownicę model MT-cośtam (nie pamiętam firmy) i skończyła ona swój żywot w ten sam dzień. Na jednym z pierwszych zakrętów w CMR2 ukręciłem ją - urwałem plastikową blokadę obrotu. W ten sam dzień naprawiłem (klejem) i urwałem drugi raz. Obecnie stoi gdzieś na strychu i nie działa zupełnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ja ten temat juz dzisiaj widzialem .... i jak pisalem w tamtym do colina najlepsza bedzie klawiatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Tylko że kolega pyta o kierownicę, a to nie jest do końca to samo. Poprzedni post skasowałem. Tego też mam skasować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 colin + kierownica = nfs + kierownica => nie da sie grac. w most wanted, carbonie i nfs4 przy zapedach optymistycznych trenowalem na zoltym logi i na momo force i nie ma opcji, zeby sie dalo jezdzic. w nfs lekki skret i pudlo stoi w poprzek toru, w colinie podobnie. sa poprostu gry, ktore na kiere sie nie nadaja i tyle. kolega pytal o kierownice do konkretnego tytulu to mu odpowiedzialem. chyba najodpowiedniejszy bedzie jakis pad ala dual shock do ww tytulow, chyba, ze ma na tyle samozaparciam, zeby kupic kiere i usiasc do GTR/GTR2/GTL/RBR. poza tym za 150 nic dobrego i nowego sie nie kupi, w tej cenie w gre wchodzi tylko logitech formula force GP i cos od MS, ale oczywiscie uzywki. cokolwiek lepszego => momo force (jak ktos juz sie zdecyduje sprzedac to genialne kolko) lub momo racing ( slabsze niz force a drozsze :|). nastepne w kolejce to DFP za ok 400pln. mediatechow, mant i tracerow nie ma sensu kupowac bo to takie cpc wsrod kierownic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No i widzisz? Dało się? Ja właśnie miałem MediaTech (stąd oznaczenie MT). Ukręciłem we Francji na 1 OSie. Nie wiem jak teraz się firma trzyma. Generalnie też mam jakieś wątpliwości co do tych w okolicach 100PLN i mniej. A nie jest to kwestia kalibracji? Bo w sumie ludzie jakoś grają - tak przynajmniej słyszałem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ja kieruje logitechem od 5 lat i problemów nie ma no może lekke luzy na osi kierownicy ale tyle lat! Pomału musle o nowej / Gram w Colina 02/04/2005(ten nie udany)/NfS po kolei do Carbona no i nowość Test Drive Unlimited który nie rozpoznaje kiery bo pewnie za stara // Nie wiem jak przy dużej szybkości można jeżdzić po niewielkim łuku na klawiszach/hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) hmm widze ze nie ma kierownicy obecnie ktora nadawalaby sie za ta cene saitek i logitech to powyzej 300 zl :/ z padami tez chyba nic dobrego teraz nie ma , bo moja manta dragon juz ledwo zyje a nie lubie w samochodowki na klawiszach siedziec bo to zadna gra :/ jedyna opcja to zahibernowac sie na 10 lat i kupowac pady next gen :P edit : nie warto kupowac colina 2005 ? (19 zl ) gram w 2004 i chcialbym lepsza grafike ,niewarto ? moze poczekam na Dirt Edytowane 28 Kwietnia 2007 przez guru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...