_bartx Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mam takie pytanie. Jestem zainteresowany zakupem jednej kostki 1GB PDP Patriot z serii Signature Line. Chodzi mi o jedną kość 1GB, nie 2x512MB, gdyż mam w planach dokupić kiedyś drugą, a jakbym chciał wziąśc w dualu, to musiałbym zrezygnować z 7900GS, a mi się to nie widzi :D Jakie są rodzaje tych pamięci? Na stronie produducenta (pl) pisze, ze seria Signature Line to zestawy 2x512MB i 2x1GB, pojedyńczych kości nie ma. Z kolei na stronie producenta (com) pisze, że sa pojedyńcze kosći 1GB 667MHz i 800MHz, ale zdjęcie jest tylko do 667MHz. Kość 667MHz jest na zdjęciu bez radiatora, więc przypuszczam, że to jest prawda. Natomiast kość 800MHz jest bez zdjęcia i nie wiem czy ma radiator czy nie. Jakie są różnice pomiędzy pamieciami z radiatorem a bez (chodzi mi o rodzaj zastosowanych kośći)? Wiem, ze seria Signature Line dość ładnie się kręci i zależałoby mi na zakupie takich pamięci. w esc.pl mają 1GB PC800 na zdjęciu bez radiatora, jak się kliknie na zdjęcie to z radiatorem :mur: Może ktoś wie jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mam takie pytanie. Jestem zainteresowany zakupem jednej kostki 1GB PDP Patriot z serii Signature Line. Chodzi mi o jedną kość 1GB, nie 2x512MB, gdyż mam w planach dokupić kiedyś drugą, a jakbym chciał wziąśc w dualu, to musiałbym zrezygnować z 7900GS, a mi się to nie widzi :D Jakie są rodzaje tych pamięci? Na stronie produducenta (pl) pisze, ze seria Signature Line to zestawy 2x512MB i 2x1GB, pojedyńczych kości nie ma. Z kolei na stronie producenta (com) pisze, że sa pojedyńcze kosći 1GB 667MHz i 800MHz, ale zdjęcie jest tylko do 667MHz. Kość 667MHz jest na zdjęciu bez radiatora, więc przypuszczam, że to jest prawda. Natomiast kość 800MHz jest bez zdjęcia i nie wiem czy ma radiator czy nie. Jakie są różnice pomiędzy pamieciami z radiatorem a bez (chodzi mi o rodzaj zastosowanych kośći)? Wiem, ze seria Signature Line dość ładnie się kręci i zależałoby mi na zakupie takich pamięci. w esc.pl mają 1GB PC800 na zdjęciu bez radiatora, jak się kliknie na zdjęcie to z radiatorem :mur: Może ktoś wie jak to jest?Z tego co się orientuje Patrioty DDR II 667 i 800 wszystkie mają radiatory....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk18 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Mam Patriot 1GB 800MHz i nie ma radiatora. Tu ją kupiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...