[Shinigami] Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) Myśle że ci którzy nie lubią CMR07 będą ucieszeni http://speedmaniacs.de/datenbank.html?id=1...;datum=20070417 Mi się grafa podoba, troche klimatu z RBR w tym widze ale to tylko moje przywidzenie ;] http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;igtv,483;core.html Edytowane 20 Września 2007 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A grał ktoś z Was w Sega RAlly ? ;p. Może ktoś pamieta ? 4 wozki i czasy pentium 166 MMX ale mniejsza z tym. Graficznie cacy ale ciekaw jestem czy to bedzie bardziej arcade czy real. No i jakie tryby bedą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11631 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 no screeny calkiem ciekawe, chociaz ja nie lubie blura i wole asfalt niz taplanie sie w blocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) Cos wiadomo o premierze ? Poza tym, ze jesien Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynf Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 http://www.gametrance.pl/gt/index.php?sub=...4&id_n=2834 z tego wnioskować można, że we wrześniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ta gierke z rbr laczy tylko obecnosc blota w obydwu tytulach :lol2: Mam nadzieje, ze beda ja charakteryzowac cechy poprzedniczki z epoki wczesnego p3 czyli fajny(co nie znaczy realistyczny) model jazdy, dobra grafika i odpowiednia dynamika rozgrywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dokładnie, tylko błoto będzie wspólne dla obydwu tytułów. Jednak w przeciwieństwie do DIRT'a Sega nie sili się na pseudo realizm, tylko czyste arcade i wygląda to dobrze. Czekamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 O jaa, Peugeot 205 ST 16 i wreszcie nowa rajdówka na PC. CM:Dirt nie przypadł mi do gustu, XR:X był od niego lepszy, ale to nie to. Może SR2007 to zmieni bo brakuje porządnego nowego arcade na PC. Screeny ładne, akurat premiera przewidziana na listopad, a w listopadzie mam urodziny, jak dobrze pójdzie i demko mi się spodoba, to sobie ją sprawię. Ale nigdy nie mów hop ;). Myślę, że Sega tego nie sknoci, nie oni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Grafika b. ładna, efekt błotka rewelka... tylko nie strawie tych rajdówek pędzących kupą na złamanie karku i do tego trasy szerokie jak autobana. Szkoda, że to ostry arcade, marzy mi się jakiś nowy Rysiek... :-( Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ciekawe co z tego będzie, bo gra już się zbliża wielkimi krokami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac-Power Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Gra zapowiada się bardzo ciekawie...strasznie lubie wszelkiego rodzaju samochodówki więc pewnie dlatego tak bardzo nie mogę się doczekać tej gierki :) Tylko mam nadzieję, że będe w stanie pograć w tą gierke na moim sprzęcie...a znane są już jakieś przypuszczalne wymagania sprzętowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;igtv,483;core.html Żeby nie było, że są same suche screeny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 no to "na dniach" pojawia sie tu recenzje gry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Wazne by lancer evo i subaru impreza byla... inne autka mnie nie interesuja ;) Jestem zakochany w tych carach ;) EDIT: No dobra.. widze ze bede pierwszym ktory cos napisze na temat tej gry. Grafika na poziomie colina 3 albo i to nie. Jezdnie swieca sie jak w nowych nfsach... wyglada to tragicznie.. jak lustro. Prowadzenie, biorac lancera evo... ekhem... jak by to powiedziec... colin dirt to przy tej grze symulator... no czysty, konsolowy arcade.. Kola sie skrecaja natychmiastowo po wcisnieciu klawisza co powoduje ze caly wyscig sie jedzie bokiem. Spokojnie idzie u mnie na max detalach grac bez filtrowan, dzwiek hardware. Jadac jedna trase 3 razy stwierdzam ze po pierwszym okrazeniu przestalem uzywac hamulca i caly czas trzymac gaz i tylko skrecac. Bez problemu w ten sposob dojezdzasz szybko do mety. W time attack brak uszkodzen (w innych trybach jeszcze nie wiem. Na chwile terazniejsza widze ta gre na polskich polkach w sklepach w przedziale cenowym od 19,90 do 20,00 zl. Po instalacji gry nie ma skrotow w pasku start. Subaru impreza jest strasznie nieproporcjonalna... wyglada tak jak by miala 21calowe kola... EDIT2: oho.. wlasnie gra mi windowsa wysypala... EDIT3: Nie no to jakis zart jest... gra mi sie 3 razy wysypala podczas wgrywania nowej trasy... za 4 razem zalapala. Wiecie co? Ta gra mi nie przynosi zadnych przyjemnosci z gry. A najciekawsze jest to ze objechalem 5 tras i kazda mozna pokonac bez puszczania gazu. BRAK USZKODZEN!! Mi osobiscie ta gra nie pasuje. Wracam do TDU, GTR2 i BMW M3 Challenge :) A teraz ide spac ;) Edytowane 22 Września 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 A ja mam sentyment do serii sega rally - najlepsza byla na DREAMCASCIE - jescze mam ta konsole w szafie :) + z 10 gier oryginalnych (kazda po 200-250 mnie kosztowala ) -- to byly czasy...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Ma ktos jakis plan jak zmienic ustawienia przyciskow bo na razie to mam domyslnie pod Xboxa i nie da sie nic zrobic. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Gierka jest naprawdę obłędna, podobna do hitu z wcześniejszych lat "SCREAMER, SCREAMER II, arcade i niesa. predkoscia, z dobrą grafika !!!!! Co do samych ustawien konfig...nie udalo mi sie ust.klawy, jedynie joypad !!!! Fajnie można wóz "grzecznie mówiąc" pobrudzić,okurzyć,a w zimie :) ośnieżyć i wogóle..... ja szczerze polecam wracam do grania !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Rzuć ktoś screenami ;). Hmm, czekam na demko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Gierka fajna ale nie mogę jej zmusić do działania z MOMO :( EDIT: zrobiłem kilka screenów. Grafika w grze jest bardzo ładna na screenach nie widać tych wszystkich smaczków jakie na nas czekają. Podoba mi się, że gdy jedziemy przez błocko możemy uwalić nieźle samochód a później jadąc przez kałuże nasz samochód się fajnie myje :) Edytowane 23 Września 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 gralem w demo na xboxie grafika słaba, auta sie slizgają jak głupie. gra rodzaju arcade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Kolejny arcade. Ale co do grafiki to się nie zgodzę. Wygląda całkiem dobrze tylko ten nieszczęsny model jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 ma ktoś problemy z plikiem SEGARallyLauncher.exe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj Technorocker Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Grafa jest zrobiona na Engine gry Motorstorm z PS3 takze jest wypas ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Grafa jest zrobiona na Engine gry Motorstorm z PS3 takze jest wypas ! :)to nie jest engine motorstorma i właśnie dzięki temu jest wypas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj Technorocker Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ja czytałem na zagranicznych serwisach ze to jest Motorstorm Engine takze nie wiem jaka jest wkoncu prawda ? A Ty skąd to wiesz ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Jak się zmienia rozdzielczość, ustawienia graficzne no i sterowanie ? Wchodząc do options mam wprawdzie Audio i Display ale tam mogę tylko brightness ustawić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Ja "słyszałem", że jest jest to zmodyfikowany engine counter strike'a 2D - ;) Ci którzy piszą "kolejny arkejd" to chyba nie wiedza co to sega rally ;) Własnie za to kochamy segę rally i niektorzy do dzis sie zagrywają w nią na kompie (SR2) i na automatach, bo jest to wykozany arkejdzik i zawsze nim był i zawsze mam nadzieje ze nim pozostanie, po co zmieniac cos co przynosi tyle frajdy na "kolejny symulator" [; Edytowane 24 Września 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie ? Zachwalacie grafikę a umnie jest wszystko na LOW i w jakiejś lipnej rozdziałce <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Nie ma przypadkiem pliku konfiguracyjnego w folderze z grą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...