Skocz do zawartości
[Shinigami]

Sega Rally Revo (2007)

Rekomendowane odpowiedzi

W pliku SEGARallyLauncher w katalogu gry sobie możesz ustawić co chcesz.

Odnośnie samej gry, myślałem, że będzie coś lepszego. Jak dla mnie ta gierka jest niegrywalna, samochodami buja aż za bardzo, rozumiem, że to arcade, ale bez przesady. Engine jakiś poroniony, na normal mam spadki do 17-18 fps, na max spada do 7 fps. Ogólnie to fps'y spadają łeb na szyję nie wiedzieć czemu. Ciekawi mnie to, jak gierka chodzi na podobnym configu do mojego, tylko z 2 jajowym prockiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pliku SEGARallyLauncher w katalogu gry sobie możesz ustawić co chcesz.

Odnośnie samej gry, myślałem, że będzie coś lepszego. Jak dla mnie ta gierka jest niegrywalna, samochodami buja aż za bardzo, rozumiem, że to arcade, ale bez przesady. Engine jakiś poroniony, na normal mam spadki do 17-18 fps, na max spada do 7 fps. Ogólnie to fps'y spadają łeb na szyję nie wiedzieć czemu. Ciekawi mnie to, jak gierka chodzi na podobnym configu do mojego, tylko z 2 jajowym prockiem.

Hmm...na moich dwoch jajkach chodzi plynnie na full detalach config bardzo podobny do Twojego. Chociaz momentami potrafi dziwnie przeskoczyc.

Ale jest jeden problem..nie da sie za nic dogonic przeciwnikow hehe dopiero jak ustawie koligacje na jedno jajko mozna sie poscigac :)

Dziwne.. pierwsza gra w ktorej sie z tym spotkalem a mam zainstalowanego DC optymizera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co oferuje demko ?

Nie wiem co demko. Mam full i jest troszke opcji wyscigowych, rodzajow samochodow (ich malowan), tras, lecz mimo to gra raczej szalu nie robi i naprawde oczekiwalem czegos wiecej, lecz sie zawiodlem totalnie.Wiem ze jest to arcade, ale takie zachowanie samochodow (dzikie skrety) wg mnie nawet w arcade nie powinno byc...

Grafika dosc ladna mozna powiedziec. Co do wymagan top chyba przesadzone.Nie wiem jak bedzie sie dalo grac na karcie wyposazonej w 128mb.Na moim kompie z podpisu w rozdzielczosi 640x480 gra czasem przycina gdy jezdze sam, z przeciwnikami jest juz o wiele gorzej.Moze krecenie grafy, procka i ramu pomoze lecz mimo to jakos ochoty specjalnej nie mam aby to robic bo chocby dalo to jakis efekt to gra nie prezentuje soba takiego poziomu dla ktorego warto byloby to robic...

takie jest moje zdanie.

Nie wiem jakie jest demko co juz wyzej pisalem.Jesli zajmuje nie za duzo a masz szybkie lacze to sciagnij i obczaj gre.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogralem i rzeczywiscie, przypomnialy mi sie czasy, kiedy to sie gralo na automatach naprawde wciaga !! Polecam gierke wszystkim, ktorzy lubia szybka jazde no i wylewanie siodmych potow przy przechodzeniu gry, bo rzeczywiscie przeciwnicy sa niemilosiernie szybcy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi