Gość Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 berkut jak by co to podesle ci kwiaty i jak wystarczy mi kasy(dziura w budzecie) to znicza terz podzuce :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 takiego propanu/butanu jest bardzo malo w ukladzie, nawet gdyby wszystko sie ulotnilo to nie wybuchnie gdyz musi byc go conajmniej 8% sterzenie- w moim pokoju musialbym ze 2-4 puszki rozwalic a w ukladzie bedzie moze 1/4 puszki, nawet gdyby zrobic dziure i podpalic to tylko by jak palnik zadzialalo i wyjaralby sie gaz, wielu amerykanow tak juz zrobilo a w czesci krajow w europie zachodniej uzywa sie propanu/butanu gdyz jest bardzo ekologiczny, latwo dostepny i wydajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 co!!?? 8O :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 ja tez myslalem nad chlodzeniem freonem ale mam pewne watpliwosci co to bloku jaka bedzie on mial temp ? czy mozna go kleic czy tylko lutowac ? jak zrobic to cos do rozprezania plynu w gaz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Berkut twoje WC jest niczym w porównaniu do tego http://www.tekforums.co.uk:81/posts.php?threadId=13471 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 no nic berkut .. musze ci pogratulowac wytrzymalosci na balagan na biurku .. u mnie tak nei moze byc bo by mnie szlag jasny trafil ... jak moja matka mowi ze jest balagan to w porownaniu do ciebie to ja mam najczystsze biurko swiata ... ale powiem ci tyle przydaloby ci sie takie biurko jak ja mam .. jak bede mial cyfraka to podesle zdjecia :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 PITer - twoje tez =PP ten gosc po prostu jest bardziej majetny niz my..... tera szykuje sie do tego chlodzenia propanem/butanem, to moze byc ciekawe =))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 kurde - nabrałem kompleksów - myślałem ,że to ja mam burdel na stoliku, ale teraz ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...