CyraxFX Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Otóż moja kuzynka ma dysk , (który teraz ja mam) gdzie jest wykrywalna tylko 1 partycja. To jest Samsung 4,3 GB .2 GB wykrywa a reszty nie. NIe wchodzi w gre serwis itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 A MOZE NIE MA PARTYCJI PO PROSTU fdisk i zobacz co sie dzieje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 A moze na jednej partycji jest NTFS a ty uzywasz win98 i ci nie wykrywa partycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 No nie raz miałem coś podobnego ale to jakoś samo z siebie sie naprawiało ;) PM7 i wioo ;) heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Jak dysk ma bad-sectory to nie jest dostepna cala pojemnosc dysku. JEdnak relacja ta nie zachodzi w druga strone ze 100% pewnoscia :) Sprawdz fdiskiem (wpisz fdisk) albo pod XP czy 2000 Zarzadzanie Komputeem -> Zarzadzaj dyskami i zobacz czy cala rpzestrzen jest przydzielona do partycji (ew do dyskow logocznych). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Gdy podczas tworzenia nowej partycji komp ci się zwiesi, zabraknie na chwile prądu lub go zrestartujesz to wtedy znika ci właśnie tworzona partycja. (mi się tak kiedys zawiesił przy partycjonowaniu dysku pod Linuxa -> po restarcie instalka szła dalej, ale później brakowało mi ze 3 GB na dysku i musiałem wszystko od początku zaczynać) MOze twojej kuzynce właśnie się coś takigo przytrafiło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 gdy to co powyzej nie chodzi mozesz sprobowac zalozyc nowe partycje ale od konca dysku.....slyszalem ze to czasami pomaga nawet przy uszkodzonych dyskach.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...