Jarogniew Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) @...John Masz rację, niefortunnie użyłem skrótu myślowego, chodziło mi (pisząc to zdanie) o użycie tych bloków w rozbudowanych (więcej niż 1 blok + chłodnica) układach. Rzeczywiście wygląda to jakbym twierdził, że do Prisona trzeba mieć mocną pompkę. Masz też rację pisząc, że 3*C to dużo dla maniaków WC, napisałem też, że jest lepszy jeśli chodzi o wydajność. "Maniak" WC i tak patrzy tylko na cyfry ! Jak dojdę do siebie :lol2: :mellow: to poprawię to nieszczęsne zdanie. Pozdrawiam Edytowane 10 Listopada 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 prawie jak RN <_< trochę inwencji własnej. Chyba mój post został odebrany jako atak na pudelka :) Co do twojej inwencji to powiedzmy sobie szczerze , że w sprzedawanym produktach różnych firmy powinny być jakieś standardy i MNP wprowadza te standardy do swojej firmy. A chyba lepiej , że blok zamiast dostawac w papierze toaletowym będziesz otrzymywać w pudęłku prawda ? Sam wzór jest chyba bardziej zaawansowany niż z ten RN , jeżeli juz tak bardzo chcecie zaczynać wojnę pudełkową. Nie znam dokładnie budowy pudełek Kyńka ale te od RN przypominają pudełka od big maca w z donalda ... Tak więc cieszmy się , że będziemy dostawać pudełko do bloczków , że standard w PL "waterkulingu" się powiększa bo chyba wam zależy na lepszych blokach , tańszych blokach , wydajnieszych itd itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) @kądziel ja odebrałem to jako prób "podchwycenia" stylu sama, tyle :D osobiscie wole bardziej stonowane pudełka bez zbędnych kociwyprysków. No i wole dostać bloczek w pudełku po big macu z maca, dobrze mi sie kojarzy :P edit niżej oh yeah FatAlbercie lubisz mcdonalda ;d;d no jacha ;) Edytowane 10 Listopada 2007 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 No i wole dostać bloczek w pudełku po big macu z maca, dobrze mi sie kojarzy :P oh yeah FatAlbercie lubisz mcdonalda ;d;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 co do pudeł.. nie lepiej dać takich fajnych jak d-tek, thermalright albo swiftech daje? Prosty szary karton ze stickerem i nikt tu sie nie burzy ze to za tanie ze za kolorowe z tandeta... koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Usunąłem z podsumowania ten tekst niewłaściwie sugerujący, że do Prisona jest potrzebna mocna pompka. Również poprawiłem zdanie: "MNP Prison Pro V2 CPU wygrywa jeśli chodzi o wyłącznie wydajność," na "MNP Prison Pro V2 CPU wygrywa jeśli chodzi o wydajność," co by ktoś zaraz nie napisał, że sugeruję, iż poza tym jest kijowy itp ;] Edytowane 10 Listopada 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Nie widzę różnicy :blink: OMG Chciałem napisać Fiat do Mercedesa, nie wiem, skąd ten polonez :mad: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 widze ze kyniek dalej dodaje to swietne wkyresy z techworks . brawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Tak sie sklada ze jestem posiadaczem 2 Kynkowych bloczkow ( Prison Pro CPU i GPU ) kupilem je w sierpniu wraz z plyta glowna i cpu AMD X2 ( uzywka ) wszystko cacy tylko blok GPU posiada z krotkie sruby i nie moge go poprostu uzywac :/ Czy ktos wie gdzie moge dostac takowe sruby , maja one okolo 1,8mm grubosci i 2,3 cm dlugosci Ja potrzebuje 3cm , najlepiej z 8 sztuk. Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 idz do jakiegoś sklepiku gdzie mają papiery ścierne lub sprzedawają młotki :Plub poszukaj w liroy mariln :P czy jak to sie zwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Arni Mieszkam w UK ,obskoczylem juz Wickes , B&Q i HomeBase ( to takie odpowiednik i Practicera i Leroy Marlin ) takich malych srub nie maja :/ Nawet w necie szukalem , same byczki powzyzej 3mm grubosci :/ Pisalem raz do Kynka ( bez odpowiedzi ) dzis napisalem ponownie moze sie odezwie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja w 7800GT poprostu rozwierciłem otwory na więkrze :P Mam nadzieje że 8800 nie będe musiał wiercić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 srubki mocujące karty graficzne z blokiem mają 2,5mm srednicy ;) wszytskie nowe karty nvidii mają otwory 2,5mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Misiu kiedys takie dla mnie zrobil. Zagadaj do niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 W UK nie maja sklepow ze srubkami ? ;] dobra spr jeszcze tak poszukaj sklepu weight-weenies.com czy jakos tak lub podobnego i tam spytaj o srub alu , wiem ze mozna kupic cienkie i dlugie srubki typu m2 i m3 , druga opcja to pret gwintowany poprostu juz ktos w ktoryms watku o tym pisal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...