poca Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Mi chodzi dobrze, a tak z ciekawości ;-) o czym będzie ta strona?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 a ja mam nieograniczony limit :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 jesli masz stale to proponuje postawic ftp'ka , zalozyc domene na prv.pl i masz tyle miejsca na ile Ci dysk pozwoli . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ME2.pl - "ME2.pl - Serwis młodych webmasterów. Perl, PHP, SQL bez tajemnic..." tak w wielkim skrocie: - udzielamy miejsca pod dobre strony WWW. piszemy troszke kursow itp. odwiedzcie nas i sie sami przekonajcie. P.S. jestem osoba wspoltworzaca serwis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Mi chodzi dobrze, a tak z ciekawości ;-) o czym będzie ta strona?? ehhh taka moja malutka tajemnica .....wkrotce moze sie wygadam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Mi chodzi dobrze, a tak z ciekawości ;-) o czym będzie ta strona?? jeżeli to do mnie to strona poświęcona ma być "world racing cars" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Do Was wszystkich to było :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 nie polecam boo.pl zobaczcie jak tam strony chodza, plakac sie chce,mi np che sie wtedy zygac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...