kierownik Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam. Mam natepujacy problem i bede wdzieczny za pomoc. Mam plyte glowna Asus P4PE-X i smiga w niej Celeron 2,4 fsb 400. Nabylem swojego upragnionego P4 3,0 FSB800 1mb. Wlozylem go do mb i niestety zonk.. komputer piszczy tak samo jakby nie bylo wlozonego zadnego procesora. O co chodzi? Ktos jest w stanie powiedziec? Procek raczej na pewno sprawny :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 P4PE nie obsługiwały prescottów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ale czy po upgradzie biosu nie powinna obsluzyc? chyba ze po prostu nie obsluguje 1mb cache tylko 512. Najlepsze jest to ze mojej instrukcji obslugi jest napisane ze do 1mb a teraz szperam po necie, wszedzie jest napisane 512kb :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja próbowalem so swojej wkładać Celerona D 325 (Prescott 256kb L2) to zachowywała się tak jak u ciebie. Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) ok.. wiec czy jestes w stanie polecic mi jakas dobra mb ktora mi go obsluzy? jakbys mial ochote wrzucic jakis konkretny link/linki z allegro. z gory dzieki Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez kierownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 IC7 IS7 P4P800 P4C800 8IPE-1000-G Jedyny mankament tych płyt to cena. W większości przypadków niewiele brakuje do cen 775 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 plyty konkret, centa konkret, ale mysle ze wrato :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...