BLANTMEN Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Mam prośbę wielką :) Piszę sobie pracę dyplomową. Już od dłuższego czasu usiłuję znaleźć wykres bądź też tabelę który/a będzie obrazować jak rozwija się w Polsce bankowość elektroniczna. Chodzi mi o zakres lat, że np. w 2000 było to 5% a w 2006 15% - coś w tym stylu. Googlowałem już jakiś czas i nie potrafię nic znaleźć. Każda pomoc mile widziana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 moze zwroc sie do GUS-u albo do jakiegos/kilku bankow z prosba o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Tia. Dodzwoniłem się do jednej firmy i zaproponowali mi raport za 2k :D Już znalazłem coś co mnie mniej więcej interesowało na Money.pl ale temat dalej aktualny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...