`fdl` Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Potrzeba do obsługi: - athlona xp 2000+, - dwóch SDR-ów, każdy 133mhz i 256mb, - zwyczajnej karty na agp. Budżet praktycznie bez znaczenia, chociaż im taniej tym lepiej. Zależy ewentualnie na marce, bez możliwości OC. Komp będzie do skype-a i filmów :) P.S. Nie pytać czemu do athlona przyszły SDR-ki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ECS k7s5a. Wydaje mi sie że odpowiadałem już na podobne pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Miałem takową kiedyś, tylko że cholernie awaryjna jest. Także wolałbym jakąś pewniejszą. Ale dzięki za propozycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...