stark Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam, problem jak w temacie. Chciałem kupić Abita KN9 + Palita 7600GS, ale nie starczy kasy. Możecie polecić jakąś dobrą płytę pod Brisbane 3600+ z grafiką zintegrowaną z dobrymi możliwościami OC? Wyście DVI byłoby dodatkowym atutem, jednak nie jest priorytetem. Cena ok 250pln. Opcja KN9 + jakiś Maxtor na PCI nie uśmiecha mi się za mocno, bo taki stan trwał będzie z kilka miesięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Polecam Foxconn MCP61SM2MA-ERS2H z tego co czytałem bardzo dobra płytka. Tutaj jest obszerna recenzja na jej temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ewentualnie Biostar TA690G, widziałem za 275 na allegro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 beka napisał(a): ewentualnie Biostar TA690G, widziałem za 275 na allegro ;) Z tym że po przeczytaniu recki na vr-zone widać, że z OC nie jest zbyt różowo... "despite having all the tweaking options available in the BIOS, the board can barely overclock. Even after I plop in a better cooler like the Scythe Mine with a 120mm fan, the board still refuses to budge even 5Mhz off stock HTT." czyli f-cji w biosie full, ale nie bardzo sie to przekłada na wyniki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) tforce 6100 biostara chyba już wycofali, nie wiem jak wyglada sprawa z abitem 6150 nview . Na dniach trafi do sklepów 7050. RS690 rzeczywiście coś kiepsko w oc wypada :( Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...