mechl!k Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Składam kompa i ma on miec taka karte - a ze sie na nich nie znam to pytam ;] Poszukuje cos z przedzialu do 100zł. Wiec mam takie mozliwosci: LINK1 LINK2 LINK3 Jezeli chodzi o jakosc to pewnie wygrywa ten Winfast, rajt? ;> Jeszcze moze udałoby mi sie załatwić jedna z tych: LINK4 LINK5 Jako ze zalezy mi na niskiej cenie - warto kupować takie tanie karty? Jeszcze jedna kwestia - ten sprzet ma chodzic na komputerze z Vista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 cyt:"Jezeli chodzi o jakosc to pewnie wygrywa ten Winfast, rajt? ;>" Jeśli chodzi o jakość obrazu to wszystkie oferują identyczną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Yhym czyli nawet ta najtansza byla by ok ;> Teraz tylko czy dziala by na Viscie - ten Winfast ma to gwarantowane - reszta to raczej loteria.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...