Chapakostabakos Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 witam wszystkich Mam problem z wyborem płyty pod: Intel Core2 Duo E6420 GeIL Dual Ultra 2x 1GB DDR2 800 MHz (może jakieś inne ramy do 600zł) no i właśnie jaka płyta żeby była bardziej przyszłościowa bo komputer ma być na lata i obsługiwała procesory 4-rdzeniowe do 750-800 zł który z tych modeli był by najbardziej zgody z opisem powyżej?: nie zależy mi na SLI Abit AB9 QuadGT Abit AW9D-MAX Asus P5N32-E nVidia nForce 680i SLI Asus ROG Commando Asus P5W DH Deluxe Gigabyte GA-965P-DQ6 Z góry dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 1sza z tych moim zdaniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Quad GT najlepszy . Geile słabe, lepiej OCZ albo Patrioty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinxed Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Czy faktycznie Abit QuadGT jest lepszy od Asus'a Comando ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chapakostabakos Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 a jakie OCZ albo te Patriot?? Mógłbyś podać konkrety model bo ja właśnie na ramach się nie znam :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a jakie OCZ albo te Patriot?? Mógłbyś podać konkrety model bo ja właśnie na ramach się nie znam :sad: ramy polecam g skill http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=2016 na techworks masz recke albo Goodramy PRO na micronach D9 POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chapakostabakos Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 to bo mam brać tego abita QuadGT czy może coś na Intelu 975X?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Możliwości sa 2 : Abit AB9 QuadGT Asus Commando Ja bym wybrał Asusa :wink: Ale co nie kupisz i tak będzie bardzo dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chapakostabakos Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 mam pytanie co to tego asusa i abita bo asus jest na chipsecie P965 i obsługuje magistrale FSB 1333 a ten abit jest też oparty na P965 i nie obsługuje FSB 1333 czy wystarczy aktualizacja biosu i bedze to samo czy różnią sie jeszcze czymś? i czy ten abit obsługuje tak samo jak asus CrossFire czy nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinxed Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 eQ a możesz powiedzieć dlaczego akurat Asus? przegladajac choćby to forum wydaje sie że o wiele wiecej zwolenników ma QuadGT, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chapakostabakos Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 OK to biore tego abita ale asus to tez jest dobra firma i dlatego mam watpliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...