ptaku666 Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Jaki program jest najlepszy do sprawdzania czy pamiec RAM jest w 100% sprawna???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 najlepszy i na 100% pewny jest tylko tester modulów... (profesjonalne serwisy takowe posiadaja)... a jesli chodzi o program komputerwoy... to "golden memory" wypada najlepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 najlepszy i na 100% pewny jest tylko tester modulów... (profesjonalne serwisy takowe posiadaja)... a jesli chodzi o program komputerwoy... to "golden memory" wypada najlepiej... Czy gold memory jest najlepszy - no nie wiem. W porównaniu do memtest86 wypada gorzej jeśli chodzi o wykrywanie przekłamań w pamiątkach. Wiem bo sprawdzałem swoje noname'owe pamiatki :evil: - gold memory pokazywał max 5 błędów, memtest86 parę tysięcy 8O - co dziwne błędy wystpowały tylko w 1 z 11 testów - taka ciekawostka. Jak się okazało wystarczyło zmienić czas odświrzania z 2T na 3T i zero problema - może teraz przekroczę barierę 150MHz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...