Asker Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Mam pytanie... Czy przejsciowka fcpga ---> slot 1 pasuje do wszystkich prockow? tzn chodzi mi o to ze mam okazje kupic ja ale chodzila na starym celeronie 400 a ja bede mial go na celku 566. wiec pytanie czy bedzie pasowac...? Szukalem ale net tak wolno mi chodzi ze stron normalnie nie moge przegladac... takze prosze o wyrozumialosc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 nikt nie wie? qrcze potrzebna mi szybka odpowiedz do 10:30 rano... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 566/128/66/1,5V Oznaczenie na procku... seria Q028A326-0686 SL46T co to w ogole za rdzen? coppermine? Hmm... mam wrazenie ze gadam do siebie... :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Mam pytanie... Czy przejsciowka fcpga ---> slot 1 pasuje do wszystkich prockow? tzn chodzi mi o to ze mam okazje kupic ja ale chodzila na starym celeronie 400 a ja bede mial go na celku 566. wiec pytanie czy bedzie pasowac...? tylko sprawdz czy ta przejsciowka nie jest przypadkiem Slot1/PPGA - bo bez przerobek bedza chodzily tylko stare celki Mendocino 366-533 (moze jeszcze 333 bo chyba byly PPGA) i nici ze wspolpracy z 566 chyba ze zrobisz to co tu http://www.tomshardware.pl/cpu/20000229/index.html ale IMO zupelnie bez sensu gdyz za ~30zl kupujesz nowiutka przejsciowke Jamicon Slot1/FCPGA jezeli to jest przejsciowka Slot1/FCPGA to powinna miec zworke PPGA/FCPGA lub CELERON/PIII lub cos w tym stylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ok... thx... gdzie moge taka przejsciowke kupic? allegro raczej nie wchodzi w gre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 a dlaczego nie Allegro - poszukaj moze ktos z Twojego miasta jak nie to gielda koputerowa - tam jak poszukasz to mozesz dorwac uzywane np MSI ten Jamicon mial symbol SPC370 i nowsze modele nie mialy zworek do ustawiania napiec :( PS patrzylem w Komputorniku na razie nie ma :( jest tylko cena 36zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...