lechoo Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 http://www.toya.net.pl/~tool/obuwie/puma1.jpg http://www.toya.net.pl/~tool/obuwie/puma2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Witam hehe w naszym kraju raczej by się to nie pojawiło na bilbordach ale mi osobiście się podoba bardzo - zostaje w głowie a o to w tym biznesie chodzi ...hehehe Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Nom naprawde fajna :lol: 8O Te czerwone pumy mi sie bardziej pdobaja, natomiast jesli chodzi o ciało to zdecydowanie puma 1 wygrywa, fajniej wygladaja na tej pierwszej panience te pumy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 wow heheh niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 musze przyznac calkiem calkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ta nóżka [po lewej :P] MNIAM :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ta nóżka [po lewej :P] MNIAM :D. dobrze powiedziane ta po lewej hehehehe :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 tja calkiem calkiem ale w polsce napewno taka reklama by sie nie pojawila. ile bylo gadania jak pojawila sie reklama jakiegos radia ("to mnie kreci" :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 tja calkiem calkiem ale w polsce napewno taka reklama by sie nie pojawila. ile bylo gadania jak pojawila sie reklama jakiegos radia ("to mnie kreci" :D )ryszyk by nie pozwolil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 A czemu glowy poucinali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 superrrrrrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 heheh fajne :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP dajcie wiecej heheheheheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Pierwsza panienka ROXX... a co do butów - niegustuje w oryginalnych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A czemu glowy poucinali :PHmm... Może u góry nyło coś, na co "dzieci" patrzeć nie mogą :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Rewelacja...... !!! Ale ja wymyśliłem jeszcze coś takiego: np. "Jeśli nie chcesz złąpać "adidasa" używaj PUMY" - czy coś w tym guście :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 chyba pumexu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Rewelacja...... !!! Ale ja wymyśliłem jeszcze coś takiego: np. "Jeśli nie chcesz złąpać "adidasa" używaj PUMY" - czy coś w tym guście :D :D hehehehe bardzo tworcze :D :wink: od tego posta mozemy zaczac wymyslalenie roznych hasel reklamowych :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 reklama wymiata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 >> Z-A-J-E-B-I-S-T-A << :D:lol::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ROTFL :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hehe fajowe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 8O 8) faaaajne na bilboardzie pod kościołem szczególnie fajnie by wyglądało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 8O 8) faaaajne na bilboardzie pod kościołem szczególnie fajnie by wyglądało :D a obok tego reklama "to mnie kreci" niepamietam juz jakiego to radia byla reklama :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 skoro niektorych podnieca konczyna dolna z widocznym nasieniem na tejze to dzieki temu powinni byc wniebowzieci : http://www.orsm.net/media/update20020408/m...stry_banned.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A mi sie nie podobaja takie sprawy. Nie lubie cumshotow ogladac :) A otrzymywac to i owszem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A mi sie nie podobaja takie sprawy. Nie lubie cumshotow ogladac :) A otrzymywac to i owszem :D aha czyli lubisz jak ktos spuszcza ci sie na twarz ? ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ta reklama pumy troche slaba za to ta ministry jest swietna :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A mi sie nie podobaja takie sprawy. Nie lubie cumshotow ogladac :) A otrzymywac to i owszem :D aha czyli lubisz jak ktos spuszcza ci sie na twarz ? ciekawe BUHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A mi sie nie podobaja takie sprawy. Nie lubie cumshotow ogladac :) A otrzymywac to i owszem :D aha czyli lubisz jak ktos spuszcza ci sie na twarz ? ciekawe ROTFL!!! , znowu oplulem monitor! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...