Mateoosh Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A mi sie nie podobaja takie sprawy. Nie lubie cumshotow ogladac :) A otrzymywac to i owszem :D aha czyli lubisz jak ktos spuszcza ci sie na twarz ? ciekawe ROTFL!!! , znowu oplulem monitor! Bueheheheee ja też :D:D:D:D:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A mi sie nie podobaja takie sprawy. Nie lubie cumshotow ogladac :) A otrzymywac to i owszem :D aha czyli lubisz jak ktos spuszcza ci sie na twarz ? ciekawe Hyh troche niefortunnie mi sie rzeklo :) Chodzili mi o blowjob :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 mniami (zdjecia) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Spoczko reklama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...