kucyk Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 (edytowane) Nietypowy temat :rolleyes: Szukam milosnikow Armina przebywajacych obecnie w Irlandii ktorzy reflektowali by na wyjazd na jego koncert w Holandii - 300 jublileuszowy odcinek serii A State of Trance, jak wiadomo - razem bedzie razniej. Pomysl narodzil sie dzisiaj rano wiec narazie wszytko bardzo ogolnie... Koncert odbedzie sie w miescie Den Bosch, lub jak ktos woli - s-Hertogenbosch, rzut beretem od Eindhoven czyli miejsca w ktorym powinnismy wyladowac Zmruż oko Co do cen - Ryanair wylot 16.05 o 14:40 - 17:15 jestesmy na miejscu, cena biletu - 0,01e, powrot 18.05 o godzinie 17:40 wylot o 18:20 jestesmy w Dublinie, cena biletu - 0,01e wiec doliczajac oplaty lotniskowe przelot bedzie smiesznie tani. Wejsciowki na koncetr sa darmowe wiec kolejny koszt odpada, wlasciwie pozostaje do oplacenia nocleg - a dokladnie 2 noce - moze wynajecie auta - dlaczego nie. Oto caly line up: ASOT Line-up 17.05.2007: 15.00 - 16.00 Aly & Fila 16.00 - 17.00 Sean Tyas 17.00 - 18.00 Menno De Jong 18.00 - 19.00 Marcel Woods 19.00 - 20.00 Markus Schulz 20.00 - 22.00 Armin van Buuren ASOT 300 Link do mapy: google maps Na dole Eindhoven - a u gory miejsce docelowe, daleko nie jest wiec mysle, ze z transportem nie bedzie problemu. Jezeli ktos bylby chetny to prosze pisac, a wtedy zaczne dokladnie rozgladac sie za wszystkim... kontakt GG#3256984 Edytowane 26 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Cholera świetne widowisko! Bjuren Holender z Leiden a dodatkowo koncert darmowy więc ludzi będzie bardzo dużo ;) Tak czy siak ja odpadam, nie mam kompletnie czasu. W każdym razie jakbyś był obowiązkowo weź aparat i zrób zdjęcia sikających Holenderek z pierwszych rzędów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) W każdym razie jakbyś był obowiązkowo weź aparat i zrób zdjęcia sikających Holenderek z pierwszych rzędów :lol: Myślałem, że tylko w Polsce laski sikają na widok Armina :lol: Jedna w Poznaniu to się od niego oderwać nie mogła ;) Wracając do ASOT'a to kiepska impreza jak o 22 się kończy ;) Edytowane 10 Maja 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Czemu ja mam w 18 maturę z fizyki. :cry: Tate bym odwiedził w Holandii, a tak to się nie uda teraz. Jedyna nadzieja, że będę miał siły w piątek po fizie to jadę do Poznania się pobawić przy A&B :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...