Skocz do zawartości
kucyk

Armin Van Buuren - Asot 300

Rekomendowane odpowiedzi

Nietypowy temat :rolleyes:

Szukam milosnikow Armina przebywajacych obecnie w Irlandii ktorzy reflektowali by na wyjazd na jego koncert w Holandii - 300 jublileuszowy odcinek serii A State of Trance, jak wiadomo - razem bedzie razniej.

Pomysl narodzil sie dzisiaj rano wiec narazie wszytko bardzo ogolnie...

Koncert odbedzie sie w miescie Den Bosch, lub jak ktos woli - s-Hertogenbosch, rzut beretem od Eindhoven czyli miejsca w ktorym powinnismy wyladowac Zmruż oko

Co do cen - Ryanair wylot 16.05 o 14:40 - 17:15 jestesmy na miejscu, cena biletu - 0,01e, powrot 18.05 o godzinie 17:40 wylot o 18:20 jestesmy w Dublinie, cena biletu - 0,01e wiec doliczajac oplaty lotniskowe przelot bedzie smiesznie tani. Wejsciowki na koncetr sa darmowe wiec kolejny koszt odpada, wlasciwie pozostaje do oplacenia nocleg - a dokladnie 2 noce - moze wynajecie auta - dlaczego nie.

Oto caly line up:

ASOT Line-up 17.05.2007:

15.00 - 16.00 Aly & Fila

16.00 - 17.00 Sean Tyas

17.00 - 18.00 Menno De Jong

18.00 - 19.00 Marcel Woods

19.00 - 20.00 Markus Schulz

20.00 - 22.00 Armin van Buuren ASOT 300

Link do mapy:

google maps

Na dole Eindhoven - a u gory miejsce docelowe, daleko nie jest wiec mysle, ze z transportem nie bedzie problemu.

Jezeli ktos bylby chetny to prosze pisac, a wtedy zaczne dokladnie rozgladac sie za wszystkim...

kontakt GG#3256984

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera świetne widowisko! Bjuren Holender z Leiden a dodatkowo koncert darmowy więc ludzi będzie bardzo dużo ;)

Tak czy siak ja odpadam, nie mam kompletnie czasu.

W każdym razie jakbyś był obowiązkowo weź aparat i zrób zdjęcia sikających Holenderek z pierwszych rzędów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W każdym razie jakbyś był obowiązkowo weź aparat i zrób zdjęcia sikających Holenderek z pierwszych rzędów :lol:

Myślałem, że tylko w Polsce laski sikają na widok Armina :lol: Jedna w Poznaniu to się od niego oderwać nie mogła ;) Wracając do ASOT'a to kiepska impreza jak o 22 się kończy ;)

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu ja mam w 18 maturę z fizyki. :cry: Tate bym odwiedził w Holandii, a tak to się nie uda teraz.

Jedyna nadzieja, że będę miał siły w piątek po fizie to jadę do Poznania się pobawić przy A&B :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi