kusztyk Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jak ustawic tak zeby na jedym kompie kotry mi chodzi caly czas miec polaczenie neo na speedtouch 330 normalnie przez modem udostepnic je kompom ktorzy sa w sieci ze mna na linksysie wrt54 z softem tomato ? Dalo by rade ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Nikt nie wie jak to zrobic ? Czy jak ? Czy wogule tak mozna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 tego modemu do routera bezposrednio nie podepniesz (wyjscie ma na usb) powinno tez dzialac tak: udostepniasz poloaczenie z neo, na karcie ktora jest podlaczona do linksysa ustawiasz na sztywno ip w routerze ustawiasz brame na adres karty kabel podlaczasz w wejscie wan pisze powinno bo nigdy tego nie sprawdzalem ;) lepszym (tanszym) wyjsciem bedzie kupno routera z modemem adsl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ja mam modem ale on sie cos [ciach!]li co chwile ... Zalezalo by mi na takich rozwiazaniu ... probowalem ale cos nie chce dzialac tak jak piszesz/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...