chybaty Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam. Poszukuje dobrego chłodzenia na mojego ASUS-a 256/128Bit. Interesuje mnie chłodzenie które będzie odprowadzać ciepło z GPU i Ramów karty. Przeszukałem forum i nie znalazłem nic na te temat. I mam jeszcze pytanie, czy istnieje takie chłodzenie które jest dostosowane układem dolnym do mojego rada [chodzi mi o to żeby był to jeden duży radiator, a nie na GPU + małe radiatorki an Ramy]. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ja na radku x600Pro mam niebieskiego zalmana, z przodu obudowy nawiew 120mm na 5v i dziala a zalman jest chłodniejszy niz ten ktory siedzi na chipsecie nF4Ultra, 3dmarkami go jeszcze nie katowalem, mówiac krótko jest wiele rozwiazań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) W zasadzie można używać takich samych patentów na chłodzenie x550 i 9550. Zapraszam do FAQ R9550. Edytowane 4 Maja 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) wielkie dzięki Edit: Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące mojej kary. A mianowicie rozłożenie/układ podzespołów na karcie [GPU, Ram etc.] jest "podobne/takie same" co 9550i x300. Interesuje mnie jakie chłodzenie mogę kopić to znaczy na jakie kary ma być kompatybilne żeby działało na mojej karcie bez większych problemów. EDIT2: gdzie mogę dostać coś takiego nikt nie wie nic na temat tego pasywnego chłodzenia ?? Byłbym bardzo wdzięczny za jakąś rade Edytowane 9 Maja 2007 przez pruff_smd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 POMOCY 111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 to chłodzenia na fotce to oryginalne od sapphire, nigdzie takiego nie kupisz, mógłbym ci swoje odstąpić gdybym go nie przerobił na radiatory dla pamięci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 to jakie chłodzenie możecie polecić dla ej karty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 W zasadzie można używać takich samych patentów na chłodzenie x550 i 9550. Zapraszam do FAQ R9550.Link w sigu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...