Skocz do zawartości
chybaty

X550

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Poszukuje dobrego chłodzenia na mojego ASUS-a 256/128Bit. Interesuje mnie chłodzenie które będzie odprowadzać ciepło z GPU i Ramów karty. Przeszukałem forum i nie znalazłem nic na te temat. I mam jeszcze pytanie, czy istnieje takie chłodzenie które jest dostosowane układem dolnym do mojego rada [chodzi mi o to żeby był to jeden duży radiator, a nie na GPU + małe radiatorki an Ramy].

Z góry dziękuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na radku x600Pro mam niebieskiego zalmana, z przodu obudowy nawiew 120mm na 5v i dziala a zalman jest chłodniejszy niz ten ktory siedzi na chipsecie nF4Ultra, 3dmarkami go jeszcze nie katowalem, mówiac krótko jest wiele rozwiazań

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielkie dzięki

Edit:

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące mojej kary. A mianowicie rozłożenie/układ podzespołów na karcie [GPU, Ram etc.] jest "podobne/takie same" co 9550i x300. Interesuje mnie jakie chłodzenie mogę kopić to znaczy na jakie kary ma być kompatybilne żeby działało na mojej karcie bez większych problemów.

EDIT2:

gdzie mogę dostać coś takiego

Dołączona grafika

nikt nie wie nic na temat tego pasywnego chłodzenia ??

Byłbym bardzo wdzięczny za jakąś rade

Edytowane przez pruff_smd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi