areomax Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Interesuje mnie kupno jednej kość pamięci DDR2 o pojemności 1GB. Postanowiłem kupić PDP Patriot, dokładny model to: klik Gdzie można kupić taką pamięć, bo w tym sklepie jest dostępna jest tylko wersja CL5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper0z` Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Jak na moje to Patriot nie sprzedaje kosci tylko w dualu, osobiscie sie nigdzie nie spotkalem z mozliwoscia kupna jednej kosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 No tak. Uzywanie google jest ponad twoje mozliwosci :| Bo trudno wpisac symbol producenta i zaznaczyc Szukaj na stronach kategorii: język polski :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...