pmp Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Santa Rosa nadchodzi, to pewne, wszak dziś w rączki wpadł mi notebook zbudowany już na tej platformie. Niestety to wersja inżynieryjna, więc do kompletu brakuje mi pamięci PC6400 i karty Intel 3946 ABGN. Jeżeli macie pomysły co można by na przetestować (z lenistwa rzucam screenami z najnowszego Everest'a jakiego mam, i z CPU-Z 1.39) - piszcie śmiało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ciezko mowic ze masz platforme, nie majac jednego z trzech podstawowych komponentow (karta wifi). Proc ten sam co byl, chyba tylko szybsza szyna. Zapusc mu jakies Marki wszelkiej masci, battery eater i jakis HD Tune, na szybko to tylko to mi do glowy przychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Może jakieś pi,cinebench'a, sandrę (także z uwagi na prawdopodobnie udoskonalony kontroler pamięci) ? Z ciekawości chciałbym go porównać moim t5600 -mam tak samo taktowane pamiatki, nie różnia się też timingami - ciekawe co daje szybsza szyna i dodatkowe 2 mega cache :) Oczywiście grafika - g86m to zdaniem google 8500, ciekawe jak ma się do 7600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...