przechera Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 J.W. Pilnie potrzebuję odpowiedzi na moje pytanie. A zaczęło się od zmiany biosu pod Windowsem. Po restarcie XP MCE żąda aktywacji. Nie mogę jej dokonać bo najwyraźniej firewall Kerio mi przeszkadza. Chcę go odinstalować i nie mogę z powodu podanego w temacie. Nie da się zalogować na konto w trybie normalnym. Kopii zapasowej poprzedniego biosu oczywiście nie zrobiłam :sad: Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 "Tryb awaryjny" czy "Tryb awaryjny z obsługą sieci"? Pytam, bo w tym pierwszym (jak można się domyślić) sieć nie działa. Spróbuj opcji naprawa systemu Windows z CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przechera Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Do trybu awaryjnego z obsługą sieci nie mogę się zalogować. Windows chce aktywacji a tej nie da się dokonać w trybie awaryjnym. Mam XP MCE 2005 na recovery cd. Czy użycie opcji naprawy zadziała? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 W trybie awaryjnym wywal kerio z autostartu i po sprawie. Start --> uruchom --> msconfig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przechera Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Już po sprawie. Musiałam wyrwać Kerio z korzeniami :) Nie trzeba było nowego klucza do Windy. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...