bushman Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Mam taki sprzet jak w temacie. Niestety co jakis czas ktorys z wgranych programow niechce sie uruchomic. Jak przegladam zawartosc karty CF to okazuje sie ze niema na niej katalogu z programem. Jak do tej pory niezniknely mi jeszcze tylko pliki wgrane bezposrednio na karte, kazdy katalog jaki na niej mialem predzej czy pozniej znika... Mial juz ktos taki problem?? Jesli tak to jak sobie z nim poradzil, bo nie ukrywam jest to bardzo denerwujace. Nigdy niewiem co za chwile zniknie, a bede tego akurat potrzebowal. P.S. Mam oryginalny system w wersji 4.2. Moze upgrade by pomogl?? a jak tak to skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nowsza wersje i czy bedzie dzialac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 w zasadzie nic nie powinno znikac. poszukaj update'ow na stronie hp. jezeli dbasz o system to powinien pracowac stabilnie i pewnie. mimo, ze to winshit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushman Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) mozesz uscislic co konkretnie masz na mysli piszac "jezeli dbasz o system"?? patrzylem czy sa jakies updaty. Niestety wszystko jest na system w wersji conajmniej 2002, a ja mam oryginalnnie zainstalowana wersje, chyba to bylo 4.0. Edytowane 6 Maja 2007 przez bushman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...