Infernal Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Czy wiecie skad moge wziąć sterowniki do zew. adaptera WLAN na USB (Intel PRO/wireless 2011B LAN USB)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ziomalu ja mam identyko model tylko ze w wewnatrz kompa i sterowniki na plytce mialem a ty do czego uzywasz tej karty? bo ja do neta przez ta karte mam stale ile dales za karte???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 kobus-sterowniki do linuxa mialaes na plytce???????? nie ma wogole oficjalnych!! :(((( ja mialem ta karte na usb ale sterowniki beta(pod xp) sie sypaly i zmienilem na pci i pod winem chodzi spox :) chyba pod linuxa to trzeba szukac sterownikow dla kart opartych na prism hmmm Niby znalazlem kiedys ale mam RedHata 8.0 i sie walilo przy instalacji i pod linuxem netu nie mam :(((((((( Poszukaj na linux-wlan.org czy jakos tak i jesli ci sie uda to daj znac plisss pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernal Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Znalzlem tylko stery do wersjii pcimcia :(( A na sterach do PRISMa to niepojdzie - nie ten chip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 niom do pcmcia to sa bez problemu a tu dziwne ze nei ma do pci i usb hmmm. Dziwne bo kedys czytalem jak sam tego szukalem i wszedzie pisali ze dziala na prism (iles tam :-P) 2 albo 2.5 nie pmaietam jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a do czego uzywacie tej karty??? bo ja do sieci radiowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a ja jako karte graficzna BIG LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...