pablopawel Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Wszystko zrozumiałem, po przeczytaniu artykułów na PurePC :wink: (najciemniej jest pod latarnia) Venom- dzięki za link. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez pablopawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 gazu, pytasz o chlodzenie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Nie bardzo wiem o co ci chodzi, ale z tego co się domyślam mówisz o chłodzenie ciekłym azotem więc analogicznie używa się do tego azotu w formie cieczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Chcę zbudować singiel. Jakiego gazu sie używa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 pablopawel Może troche dokładnie ;). O chłodzeniu masz całe forum: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=33. Tam jest wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Artykuł na PPC o FC, w tym wymienione gazy: KLICK ! Chyba o to chodzi, w każdym bądź razie tak to zrozumiałem.. Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) To może dokładniej. Jak się buduje singla, to trzeba jakiegoś gazu używać?? Czy on już jest w kompresorze?? Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez pablopawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...